Топ 10 най-гледани Twitch стриймъри за седмицата 24-30 септември

1
192
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Малко информация за това, което се случва в Twitch средите в края на миналия месец.

Малко интересна статистика за края на миналия месец. Кой е гледан най-много:

Въпреки слуховете, че бройката зрителите на Fortnite спада, то The Fall Skirmish увеличи гледаемостта на много стриймъри. Turner „Tfue“ Tenney заема първо място по време на втората седмица от сбитието, като спечели $37,500 от наградния фонд. Играчът дори успя да събере 82,000 зрителя на стрийма му. Седмицата е добра и за 100 Thieves. Играчът им Nick „Nickmercs“ Kolcheff е домакин на „MFAM DAY“ турнирите, които са спонсорирани от Checkmate Gaming.

ТОП стриймърът Tyler „Ninja“ Blevins има двойно повече време, в което е бил гледан от втория в класирането – Michael „Shroud“ Grzesiek. Трябва да споделим, че Ninja не взе участие в the Fall Skirmish, защото беше на сватба и отделно пропусна един ден стрийм, защото беше болен. На 27-ми септември, Ninja направи нов личен рекорд за „средна бройка уникални зрители за месеца“, като направи 98,500. А това се дължи на старта на 6-ти сезон на Fortnite.

Нека обърнем и още малко внимание на Shroud, който е единствения от топ 5 на стриймърите, който не играе Fortnite постоянно. Shroud отдели малко време да играе с Ninja, както и с Jake „Poach“ Brumleve, но това не промени гледаемостта му.

Ако Shroud реши да се пренесе изцяло към Fortnite, дали няма да разбие рекордите на Ninja? Какво мислите? Напишете в коментарите отдолу! И както винаги – Have Fun!

 

Източник: esportsobserver