Фитнес ластик PowerBand CASADA

1
113
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Фитнес ластик PowerBand CASADA

 
 
0 отзива / Напишете отзив

Цена

49,00лв

Бърза поръчка

Добави в „Желани“
Добави за сравняване

Описание

Фитнес ластик PowerBand CASADA CS-913

    Фитнес ластика PowerBand CASADA CS-913 е идеалния помощник при спортните упражнения както във фитнес залата, така и в домашни условия. С него избягвате травмите, които могат да се проявят при вдигане на тежести и винаги ще изглеждате красиви и в перфектна форма. Може да използвате фитнес ластика при изпълнението на различни видове упражнения, а също така и в комбинация със спортен тренажор Power Board S CASADA CFG-152S.

 

 

Характеристики на фитнес ластика CASADA CS-913:

Производител: CASADA (Германия)

Модел: CS-913

Серия: PowerBand

Материал: Гума

Фитнес ластик за тренировка с различни упражнения

Подходящ за употреба във фитнес зала или у дома

Избягате травмите и изглеждате красиви и в перфектна форма

*Може да съчетаете ластика и със спортният тренажор Power Board S CASADA CFG-152S

Размери: 250 х 14,5 х 0,035см

 

Casada GmbH е един от световно известните немски производители на продукти за укрепване на здравето и поддържане на добра физическа форма чрез масаж в домашни условия. Седалището на фирмата се намира в Падерборн – Германия, но продуктите й са добре приети на пазарите из целия свят. За реализацията на своите идеи и по-специално „завладяването” на пазарите извън границите на Германия, Casada разчита и на бизнес партньори, които са с доказан авторитет в своите страни и чиито амбиции са не по-малки от нейните. Има представителства в повече от 55 страни по света, сред които страни в Европа, Азия, Америка и др.  
Големият успех на компанията затвърждава и фактът, че всяко четвърто продадено масажно кресло в света, е на марката Casada. При разработването на продуктите си Casada се основава на един прост принцип: само най-доброто е достатъчно добро!