Масажна подложка за рефлексотерапия ReflexDisc CASADA

1
125
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Описание

Масажна подложка за рефлексотерапия ReflexDisc CASADA CS-883

    Масажната подложка за рефлексотерапия CASADA RefexDisc CS-883 ще релаксира и обнови жизнените сили във вашето тяло след дългият и натоварен ден. Рефлексотерапията е безопасен и естествен метод използван в Китай още преди повече от 5000 години, който помага на тялото да се освободи от токсините, освобождава мускулното напрежение и насърчава оздравителните процеси. Основава се на принципите на китайската акупунктура, според която съществуват определени „рефлексни точки“ на дланите и ходилата, които съответстват на вътрешните органи и други части на тялото. Тя има предимство пред целия масаж на тялото, защото приблизително 72 000 нервни окончания са на краката и са свързани с различни вътрешни органи и системи в тялото. Прилагането на натиск върху тези рефлексогенни зони се смята за част от лечебния процес – стимулира енергийния поток в тялото, подобрява функционирането на нервната система и кръвоснабдяването, освобождава напрежението и подпомага работата на органите. Рефлексотерапията на масажната подложка се осъществява с помощта на масажните топченца, които са мощно средство за релаксация, възстановяване на емоционалния баланс и облекчаване на мускулното напрежение. Масажната подложка CASADA RefexDisc CS-883 е изработена от висококачествена ЕВА (етилен-винил ацетат) пластмаса. Масжната подложка е снабдена и с вградени постоянни магнити. Създадените от тях магнитни полета имат положителен ефект върху кръвообращението и метаболизма, а също така повишават съдържанието на кислород в клетките и тъканите.

 

 

Характеристики на масажната подложка CASADA CS-883:

Производител: CASADA (Германия)

Модел: CS-883

Серия: ReflexDisc

Масажна подложка за рефлексотерапия

Материал: висококачествена ЕВА (етилен-винил ацетат) пластмаса

Масажни топченца – осъществяват рефлексотерапия (натиск върху „рефлексните точки“ на ходилата)

Вградени постоянни магнити – създават магнитни полета с положителен ефект върху кръвообращението и метаболизма, а също така повишават съдържанието на кислород в клетките и тъканите

Има отпускащ ефект върху тялото

Облекчава главоболието

Осигурява здравословен сън

Подпомага отстраняването на токсините

Повишава имунитета

Намалява чувствителността към стрес

Повлиява благоприятно периферната и централната нервна система

Облекчава умората и увеличават мускулния тонус

Ускорява метаболитните процеси в тялото

Забавя процеса на стареене

Диаметър: Ø33,5 см

Тегло: 450 g

Начин на употреба на CASADA RefexDisc CS-883:

Стъпала: Поставете стъпалата върху  CASADA RefexDisc CS-883. Стъпвайте по диска в произволен ред. Продължителност: 10 минути. Това упражнение може да се повтори няколко пъти на ден. Ползи: подобрява кръвообращението, има рефлексогенен ефект върху всички системи на тялото. Подходящ за: възрастни хора, хора с липса на движение, синдром на студените крака и дискомфорт и болки в мускулите.

Пети: Поставете петите върху CASADA RefexDisc CS-883 и ги приплъзвайте наляво-надясно. Продължителност: 10 минути. Това упражнение може да се повтори няколко пъти на ден. Ползи: влияе положително върху храносмилателната система.

Пръсти: Поставете пръстите на краката върху CASADA RefexDisc CS-883 и ги премествайте  надясно, след това наляво. Продължителност: 5 минути. Това упражнение може да се повтори няколко пъти на ден. Ползи: облекчава болката в раменете и главоболието, помага за облекчаване на стреса. Подходящ за: домакини, хора с увреждания, хора подложени на стрес, при проблеми със съня.

Отдих: Използвайте CASADA RefexDisc CS-883 по време на работа, гледане на телевизия или четене. Поставете единия или двата крака на диска и се насладете на ефекта от релаксацията.

 

Casada GmbH е един от световно известните немски производители на продукти за укрепване на здравето и поддържане на добра физическа форма чрез масаж в домашни условия. Седалището на фирмата се намира в Падерборн – Германия, но продуктите й са добре приети на пазарите из целия свят. За реализацията на своите идеи и по-специално „завладяването” на пазарите извън границите на Германия, Casada разчита и на бизнес партньори, които са с доказан авторитет в своите страни и чиито амбиции са не по-малки от нейните. Има представителства в повече от 55 страни по света, сред които страни в Европа, Азия, Америка и др.  
Големият успех на компанията затвърждава и фактът, че всяко четвърто продадено масажно кресло в света, е на марката Casada. При разработването на продуктите си Casada се основава на един прост принцип: само най-доброто е достатъчно добро!