Хороскоп за днес – 10 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
245
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 10 октомври 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден за старт на нов бизнес и рекламиране на стария. Направете промоция или обещаните намаления на цени на стоки и услуги. Излизате от зациклен период. До вечерта ще получите неочаквана покана и признание. От днес планетата на бизнес инициативите Меркурий вече не ви гледа в опозиция, така че поне в една посока ще надвиете конкуренцията и ще наложите своите правила на игра. Ще се усетите силни и можещи. Вътрешната ви енергия търси поле за изява. Не се ограничавайте сами, изявете таланти и дарби.

Телец 21 Апр – 21 Май

И ако до момента сте строили планове, мечтали сте и сте прогнозирали кое как ще стане и ще се получи, днес вече е време за действие, за реализиране на планове и намерения, за старт на нови производства и отваряне на нови търговски обекти. Помислете как да разширите дейноста и влиянието си в областа ви на работа и живот. Вътрешната енергия на организма ви е особено силна, така че може да се решите на битките, които сте отлагали във времето назад. Препоръчва се интензивно физическо натоварване.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес за вас няма невъзможни и незначителни неща. Всичко предприето ще ви вдига нивото, ще позволи да разширите стари производства и да стартирате нов бизнес. Пасивността е нежелателна и ще ви смъкне нивото. Сега е момента да започнете нова търговска инициатива. Ще разрешите проблем, който отдавна ви мъчи. В живота ви ще се появи видимо и невидимо покровителство. И личното ви хоби ще ви донесе приходи или известност. Не оставайте в старата позиция, вървете напред с широки крачки.

Рак 22 Юни – 22 Юли

За вас прекалената активност и амбиция ще е толкова вредна, колкото и пасивното изчакване. Този ден ще постави на изпитание отношенията ви с околните. Родените до 1 август ще получат неприятни вести и напомняне за неуредени сметки и отношения. Може да влезете в конфликт с досегашните си партньори. Ден на хвърлената ръкавица, на открити битки, които ще ви костват повече отколкото предполагате. Здравето е нестабилно. До 12-и не се препоръчват аборти и гинекологични интервенции.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

За вас прекалената активност и амбиция ще е толкова вредна, колкото и пасивното изчакване. Този ден ще постави на изпитание отношенията ви с околните. Родените до 1 август ще получат неприятни вести и напомняне за неуредени сметки и отношения. Може да влезете в конфликт с досегашните си партньори. Ден на хвърлената ръкавица, на открити битки, които ще ви костват повече отколкото предполагате. Здравето е нестабилно. До 12-и не се препоръчват аборти и гинекологични интервенции.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Действията ви в този ден ще повишат личната ви конкурентоспособност. Ориентирайте се към нов бизнес, отворете семейно заведение, възобновете спрени в миналото производства. Този ден носи така желаното възраждане на търговската инициатива, дава възможност да се разберете със снабдители и доставчици, да влезте в нова среда и да осъществите ползотворни връзки. Не си позволявайте пасивност, дайте воля на насъбрания личен потенциал да се излее навън в творчество и любов. Не отклонявайте предложения и покани.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Меркурий напуска вашия знак. Би било добре да прехвърлите част от деловите си и финансови задължения на някой друг и да се заемете повече с личното си хоби. Пасивността е нежелателна и вредна, но и тежките физически натоварвания трябва да се избягват. Опитайте в този ден да реализирате една мечта. Освободете време и ресурси за това, което отдавна сте замислили и планирали. Може и да не потръгне от първия път, но нещата се учат чрез проби и грешки. Тествайте силите си в нова посока на опитност.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Луна и Меркурий навлизат във вашия знак, където ги очакват Юпитер и Венера. Ще имате предимства, от които бързо трябва да се възползвате. Денят е чудесен за старт на нов бизнес проект, за подновяване на спрени връзки, дейности и производства. Пасивността ще ви разболее. Активизирайте се максимално, вложете сили, средства и талант в начинания, планирани отдавна. Тази вечер и в любовта нямате грешка, а утре ще направите желани от другите собствените си амбиции и намерения. Съдбата работи за вас.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден на отвързаните ръце, на възможноста да предприемете крачка в нова посока, без да се съобразявате с досегашните забрани или вмешателства. Вътрешната ви енергия търси поле за изява, ако не и го дадете ще се вкисне в тялото ви и ще ви разболее. Увеличете не само умствената, но и физическата си активност. Може да започнете нов цикъл на работа или на физически упражнения и тренировки. Чудесен ден за старт на нови производства, за отваряне на ново заведение или друг търговски обект.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Не бързайте, оставете сутрешните изяви на тези, които не могат да чакат и ще се поучите от грешките им. Към обед вече ще бъдете точно информирани, и усетили накъде ще задуха вятъра на промяната. За вас тя ще дойде с възможноста да направите отдавна планираните промени в работата и в начина си на живот, да се опитате да станете по-самостоятелни в бизнеса и да започнете това, което отдавна подготвяте. Сега е момента да се изявите в самостоятелна кариера или да рестартирате дейност, която сте спрели в миналото.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

За разлика от родените под Козирог вие трябва да побързате и да използвате предиобеда за старт на нови бизнес проекти и дейности. С напредването на деня ще ви се отнемат шансове и позиции, ще плащате повече за всякакви услуги и доставки и ще попадате в нежелани зависимости. До петък на обед не планирайте аборти и гинеколигични интервенции, не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Родените в първата декада попадат и в примката на едно любовно изкушение, което ще им коства много. Не е време за изневери.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес в живота ви се появава нов лост и опорна точка, чрез които да повдигнете и разрешите проблемите си. Активизирайте се максимално в бизнес инициативите. Ще спечелите и ще стабилизирате работата и личния си живот, ако започнете нова дейност или рестартирате спрено преди производство. Имате шанс да попаднете в печеливша пазарна ниша. От днес не само Юпитер и Венера, но и Меркурий ще ви гледат в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Лесно ще уредите имотни и наследствени дела. Действайте.