Спечелете iPhone X, Bluetooth колонки и още награди от Durex

1
712
Добави коментар
pgp

Всички продукти на Durex следва да се счита, че участват в Промоцията.

В промоцията могат да бъдат спечелени: – малки награди: 46 сетa от Emoji – 2 артикула (1 комплект съдържа: 1 опаковка презервативи Durex Strawberry 12бр., 1 опаковка Durex Tickle me 12бр.) – седмични награди: 7 x 1 Bluetooth колонка JBL CLIP 2 BLACK – голяма награда: 1 iPhone X

За да участвате за спечелването на една от ежедневните или седмични награди, трябва да изпълните всяко едно от следните условия: 1. Да закупите продукт(и) Durex на стойност минимум 20 лв. с ДДС; 2. Да изпратите SMS на кратък номер 1030, регистрирайки номера на касовия бон/фактура за закупените Durex продукти на минимална стойност 20 лв. с ДДС, като с това потвърждавате, че сте съгласни с Правилата на промоцията.

За да участвате за спечелването на голямата награда, трябва да изпълните всяко едно от следните условия: 1 Да закупите продукт(и) Durex на стойност минимум 20 лв. с ДДС; 2 Да изпратите SMS на кратък номер 1030 с номера на касовия бон/фактура за закупените Durex продукти на минимална стойност 20 лв. с ДДС, като по този начин потвърждавате, че сте съгласни с Правилата на промоцията. * Цената на един SMS на номер 1030 е 0,30 лв. с ДДС за абонати на А1, Vivacom и Telenor, срещу която Участниците получават тапет за телефон.