Порцеланов сервиз за хранене 19 части „Макове“. Модел 76-6931

4
596
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Луксозен порцеланов сервиз от 19 части включващ 6 големи чинии, 6 малки чинии, 6 супени чинии и 1 голяма купа за салата изрисувани с красиви червени макове – прецизна изработка от порцелан.

Ние от магазин Smart Choice Ви препоръчваме този сервиз от порцелан като много подходящ за подарък за нов дом, за сватба, за юбилей, рожден или имен ден, а също така и за обновяване и разкрасяване на Вашия собствен дом.

С тoзи луксозен порцеланов сервиз за хранене ще се наслаждавате не само на прекрасно аранжирана трапеза, а и на красотата и изяществото на този продукт.

Разгледайте и другите предложения от категорията „Изделия от порцелан“ на онлайн магазин Смарт Чойс за да добавите още стил и красота във Вашия дом. Комплектът от порцелан се предлага в красива подаръчна кутия.

Комплектът включва: 6 бр. големи чинии – 27 см. 6 бр. малки чинии – 19 см. 6 бр. супени чинии – 20 см. 1 бр. голяма купа – 24 см.

Материал – порцелан Модел: 76-6931

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под базовата цена, посочена за продукта.

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.

цветя, макове, червени макове

сервиз за хранене, порцеланов сервиз, подарък за нов дом, подарък за сватба, подарък за юбилей