Спечелете 7-дневен круиз, 3 екскурзии и 100 ваучера по 100 лв. от МЕТРО

1
442
Добави коментар
pgp

В периода на провеждане на Промоционалната кампания всеки Клиент, който направи покупка на обща стойност минимум 69,00 лв с ДДС на една фактура в някой от Участващите обекти, плати своята фактура безконтактно с Mastercard и след това регистрира данните от ПОС бона на сайта https://promo.metro.bg , като следва посочената там процедура, участва в играта. При регистрация за участие Клиентът трябва изрично да приеме настоящите Официални правила и да потвърди, че се е запознал с Уведомлението относно обработване на личните данни. При спазване на тези условия и след регистриране на валиден код, Клиентът се включва за участие в Промоционалната кампания и в тегленията на наградите.

За валидна регистрация се счита такава в която, Клиентът предостави име, фамилия, имейл, телефон за връзка, както и дата, и сума на трансакцията от POS.

Нямат право да участват в Промоционалната кампания управителите и служителите на Организатора и всички свързани с него дъщерни дружества или други лица, обвързани професионално с организацията на Промоционалната кампания, както и членове на техните семейства. Всеки Клиент може да участва в Промоционалната кампания неограничен брой пъти, като всяка покупка над 69,00 лв с ДДС на една фактура и регистрация на данните от POS бележката се счита за едно участие.