Декоративно пано за стена от 5 части Японската градина в Портланд САЩ – HD-765

3
265
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Атрактивна декорация – пано за стена от 5 различни по големина части с горски мотив – впечатляващ изглед от от Японската градина в Портланд Сащ. Японската градина е разположена в парк Вашингтон (West Hills Портланд) и е известна в цял свят като една от най-автентичните японски градини, създадени извън Япония.

НОВО предложение от Smart Choice – възползвайте се и от безплатната доставка! 

Модел: HD-765

Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части (панели) изработени от изключително лек материал с лесен и бърз монтаж. Върху изображението се поставя матов ламинат с лек сатенен ефект придаващ изключително добър завършек на цветовете. Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години!

В комплекта са включени възможно най-щадящи вашата стена двойно залепващи ленти, даващи ви възможност за репозициониране, т.е можете съвсем лесно да донаместите отделните панели или да преместите цялото пано, а също така и подробни инструкции на Български език.

Разгледайте и другите предложения от категорията „Декорация за стена – Природа“ или „Декорация за стена – Цветя“ на онлайн магазин Smart Choice за да добавите още стил и красота към интериора във Вашите кухня, спалня, хол, заведение, офис, салон за красота, ресторант, хотел или където Вие прецените, че би подхождало.

АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние от онлайн магазин Smart Choice ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. 

Онлайн магазин Smart Choice Ви предлага избор от 2 размера и 8 различни дизайна за най-добро позициониране според специфичността на интериора във Вашия дом.

Безплатна доставка в цялата страна до Ваш адрес или до офис на куриерска компания СПИДИ в рамките на 3 работни дни.

ГАРАНЦИЯ! В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 30 дни след получаването му и ние от онлайн магазин Смарт Чойс ще възстановим заплатената от вас сума.

В магазин Smart Choice можем да изработим (според Вашето желание) паното като:

ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН) Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на детски конструктори, пластмасови прибори за хранене и много други)

или

КАРТИНИ ПАНА ОТ КАНАВА ръчно изпъната върху 20 х 37 мм. дървена подрамка. Специфичната структура на канaвата придава обемност на изображението (3D ефект)

РАЗМЕРИ:  Паното се предлага в два размера: Стандартен размер: 110 x 65 см (с 2 см разстояние между панелите). Размери на отделните части (панели): Голям – 65 х 20 см. Среден – 55 х 20 см. Малък – 45 х 20 см.

МЕГА размер: 160 x 100 см (с 3 см разстояние между панелите). Размери на отделните части (панели): Голям – 100 х 30 см. Среден – 85 х 30 см. Малък – 70 x 30 см.

АКТУАЛНО! ПАНО ЗА СТЕНА С ИЗОБРАЖЕНИЕ ПО ВАШ ИЗБОР! При желание от Ваша страна можем да изработим панели със снимка по Ваш избор без утежняване на цената. Нужно е изображението да бъде в голям размер най-малко 1200 х 900 px. и с добра резолюция.

Достатъчно е да ни изпратите Вашето изображение на имейл: [email protected]  или [email protected]  Ние ще ви изпратим колаж визуализиращ подреждането на отделните панели за одобрение, след което се пристъпва към изработката на паното.

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод или оригинално и атрактивно интериорно решение, разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и иновативни предложения за интериора на Вашия дом, които ще оставят незабравими спомени и позитивни емоции.