Родиха се две нови бебета

1
89
Добави коментар
svetla58
svetla58

Hot chicken wing и wasabi Oreo са нещото, което ще преобърне за пореден път представите ви за вкусови граници и то по възможно на-добрия начин.

Много уникални Oreo вкусове наскоро попаднаха по рафтовете в магазинната мрежа. Hot chicken wing и wasabi са само последните два нови вкуса, които стартират в Китай, разбира се. Но изобщо не е сигурно, че ще напуснат границата на родината си.

Доскоро Oreo означаваше просто хрупкава шоколадова бисквитка с прекрасен кремообразен пълнеж и така си бяхме доволни. Но, ако за нас това е било достатъчно, то за бисквитения гигант тези рамки са били крайно ограничаващи и той реши да пусне разклонения в различни посоки. Рафтовете се затрупаха с вкусове като чери кола, пина колада, пуканки и тиква. Доста са хората, които искрено се кефят на fancy вкусовете, но има и такива традиционалисти, които не изневеряват на класическия черно-бял вкус на бисквитката.

За истинските „бисквитени чудовища” обаче са последните два диви сорта – Hot chicken wing и wasabi.
При пускането на новите аромати Mondelez International, компанията, притежаваща Oreo, определиха продукта си като „innovation sensation”/усещане за новаторство” и нарекоха хрупкавките „големи и смели”.

Hot chicken wing Oreo са инспирирани от емблематичния вкус на т. нар. Buffalo wings, създаден през 1964 в бар Anchor в Бъфало, Ню Йорк, който се отличавал с месести пилешки крилца, подправени с пипер и пикантен сос.

Wasabi Oreo, разбира се, идват от острата зелена подправка, която популярно се сервира със сушито.
На въпрос, зададен към „родителите” на новите оранжеви и зелени бебета, дали те ще пораснат дотолкова, че да минат границите на родината си, отговор нямаше, но те са толкова необичайни, че вероятно ще останат неразбрани извън пределите на Китай. Но това пък е един страхотен повод да си планувате ваканция до четвъртата по големина страна в света или да отворите eBay и да поръчате от там.

Други вкусове на Oreo са: Mickey Mouse Oreo – лимитирана серия, пусната по случай 90-ия рожден ден на любимото на поколения мишле Мики Маус. С вкус на торта и картинка на Мики.

Вижте и част от другите предложения на Oreo.

Редактор: Марина Делева

 

Етикети:
Buffalo wings, Mondelez International, Oreo, Oreo Hot chicken wing, Oreo wasabi., Мики Маус