Зимна почивка в Добринище – Къща за гости Пумпалови

1
129
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Къща Пумпалови се намира в курортното градче Добринище – предпочитана дестинация за много туристи както през зимата, така и през лятото. Къща Пумпалови ще предложи на своите гости незабравими моменти. Тук може да се насладите на една истинска пълноценна почивка далеч от шума на големия град.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 49лв.
ВИП ваучера е за ЕДИН човек, при двойно настаняване, при минимум две нощувки и включва:

Една нощувка
Една домашно приготвена закуска
Една вечеря
Еднодневна лифт карта за ски зона Добринище
Интернет Wi-Fi
Паркинг
Туристическа такса​

Преференциални цени на лифт карта за деца:

До 4 годишна възраст – безплатно.
От 4 до 12 годишна възраст – заплащат 10 лв. за еднодневна лифт карта за ски зона Добринище.

Лифт картата се получава от рецепцията на хотел Добринище САМО срещу принтиран ваучер.

* Домашно приготвена закуска: 2 мекици, пържени филии или сандвичи; сирене, домашно сладко или мед; кафе, чай или прясно мляко.
* Вечери – основно- пилешка пържола в було на скара с гарнитура; задушена свинска пържола с гъби и гарнитура; скара с гарнитура; 2 филии хляб и десерт.

Къщата разполага с 8 стаи. 5 спални и 3 двойни. Две от стаите разполагат с разтегателен диван, на който  може да спи възрастен човек. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, телевизор, кабелна. Отоплението е с локално парно. Повечето са с тераса, с изглед към планината. Има безжичен интернет навсякъде в къщата.

В механата гостите могат да опитат типични за региона специалитети и местни ястия. През зимата гостите ще се почувстват уютно до камината и могат да опитат нещо приготвено на жар, и да полеят мезатата с домашно приготвени вина.