Жена “погреба” младостта си по случай 30-я си рожден ден

1
151
Добави коментар
svetla58
svetla58

 

30 е такава възраст, която окончателно разделя жената от младото момиче. При някои това се случва на много по-ранен етап, благодарение на обстоятелства, решения, премеждия… живот.
Когато, обаче, си живял така, сякаш до 30 си се носил по течението на река от дъга и малък, сладък леприкон ти е подмятал златни монетки по пътя, за бога, налага се да погребеш всичко допреди 30-тицата, за да можеш да изплуваш от шарената вода и да започнеш бавно и леко да нагазваш в по-мътни и по-студени води.

 

Mila Blatova, дами и господа! Облечена в черно, намазала и устните си в този цвят, заобиколена от черни балони и зловещите тройка и нула, а погледът…

„Сбогом, мое минало!”

„Идеята ми дойде от това, че не искам да напускам 20-те си години и да призная, че съм „стара”. Това трябваше да бъде забавният начин, по който да приема, че навлизам в изцяло нова глава от живота си.”

Mila, рускиня с невероятно чувство за хумор, разкрива, че големият й страх от 30-те е, че след тях следват 40-те.
За щастие тя се опитва да остане позитивна, въпреки всичко и въпреки краят на т.нар. й младост, тя вече започва да се оглежда за „нови приключения, пътувания, грижата за двете ми малки момчета и всичко останало, което животът ми носи”.
Снимките, които са заснети от сестрата на Mila – Summer, показват това, че Mila обича да се откроява. Също така, Summer казва, че сестра й обича да се смее и да не гледа толкова сериозно на нещата, особено във времена, когато хората са толкова стегнати и сломени.

„Затова попитах сестра си какво иска за рождения си ден, а тя отговори: ‘Погребение за моята младост’, така че, сестричке, твоето желание е заповед за мен. HAPPY FUNERAL FOR YOUR YOUTH DAY!!!!
Бележка под линия: ‘Знам, че съм твърде драматична…, но тази кучка получава тортата.’”

Редактор: Марина Делева

Етикети:
30, Kris Jenner, Mila Blatova, младост, остаряване, отиваща си младост, парти, рожден ден