ВИП-овете превърнаха Къщата в коптор! (Виж мега издънките им)

1
193
Добави коментар
slavchev
slavchev

Този сезон на ВИП Брадър е събрал най-мърлявите съквартиранти под покрива си. Това видяха зрителите от последния лайф на шоуто за скандали.

Звездите от луксозният дом на Нови хан погазват правилата на общо основание.В снощното включване Големия брат ги порица за мръсотията, в която тънат звездите.

„Скъпи съквартиранти, животът в къщата се случва по ясно определен регламент, описан в детайли в книгата с правилата за живот в къщата. В параграф номер 17, озаглавен „Основни правила по поддръжка на къщата“, е записано следното:

Отговорност на съквартирантите е да се грижат за поддръжката на къщата. Биг Брадър изисква от съквартирантите да почистват къщата. Домакинските дейности са задължителни и необходими за здравето и безопасността на съквартирантите“, припомни с назидателен тон ВИП Брадър.

Но изглежда това не бе достатъчно да накара съквартирантите да се стреснат.

Те са по-заети да опонират и да измислят детски номерца срещу Валентин Кулагин, вместо да почистват местото, където живеят. Затова ВИП Брадър продължи с назидателният си тон:

„Съквартиранти, дори с невъоръжено око е видно, че състоянието на спалните помещения в къщата е в критично състояние. Откровено казано, Биг Брадър е изумен как може да съществувате в подобна кочина. Стаята ви за отдих е в покъртителен вид. И това продължава от седмици. Повече от видно е, че се чувствате комфортно сред десетки празни бутилки, хавлиени кърпи по земята, зеещи куфари, мръсни завивки, бельо и чорапи. Навсякъде има разхвърляни дрехи и обувки. Накратко казано, в спалнята ви има пълен бербат. Тя изглежда като след бомбардировка“, порица ги Големият брат.

Той им даде задача до половин час да изчистят мръсотията, в която тънат.

Така всички се юрнаха да оправят бъркотията, която цари от дни. В противен случай ги очаква ново орязване на бюджета от ВИП Брадър.

Заради заплахата, че няма какво да сложат в чиниите, те помогнаха и на гримьора да се оправи нещата. Скандалният Кулагин почти се бе принесъл в стаята на Ваня и Ева и връщането му в неговата му коства доста усилия. А съквартирантите му помогнаха, макар и с огромна неохота.