Втора писателска рожба на Константина Живова е на път да се роди

1
243
Добави коментар
svetla58
svetla58

 

Телевизионерът, писател и художник Константина Живова издава втори роман. Новината обяви самата тя пред сайта newme.bg.

„След издаването на моя първи роман „Завинаги“ минаха три години. През цялото време от тогава събирах щастливи емоции от читатели, които споделяха как са усетили книгата ми и питаха за още и още. Почти веднага след издаването й си мислех, че е хубаво да започна нова книга, но не се получаваше. Направих първите стъпки и се отказах, не ми хареса и я оставих“, каза брюнетката, доскорошно лице на телевизия Bulgaria on Air.

И сподели, че за написването на нова книга й е нужно голямо вдъхновение и този момент е настъпил. „Тази книга илюстрира това, което изпитвам сега. Основната тема, както и в предния ми роман, е любовта, но този път на едно по-извисено ниво – майчинството и душевното състояние на жените, които преминават през този толкова важен и духовен период от живота“.

Първият й роман „Завинаги“ буквално обиколи земното кълбо. Стотици читатели от България, които са били на пътешествия в Ню Йорк, Дубай, Германия, Египет, Шотландия, Франция, Испания, Малдивите и още, и още споделяха снимките и впечатленията си от написаното, а ефектът бе повече от впечатляващ.

В момента Константина работи с продуцентската си компания “CADRE“ по разработването на няколко телевизионни проектa, игрален филм и развитие на търговски брандове.

В свободното си време пък рисува. Наскоро тя откри първата си изложба “OMNIA”. Вдъхновени от цветовете на живота, нейните картини пренасят в една по-пъстра и заредена с положителни емоции реалност. А популярните личности, които дойдоха да я подкрепят на събитието бяха повече от разнородни и атрактивни – Денди, Деляна Маринова-Джуджи, Вяра Атова, Райна Налджиева, Георги Янев, Десислава от ЛаТиДа, Вихра Петрова, Кузман Илиев, Владимир Сиркаров, операторът Александър Станишев и режисьорът Клара Армандова.

„Животът е за смелите и за действащите и се старая да се обграждам с такъв тип хора около мен“, споделя тя в интервюто си. От постигнатото дотук можем да кажем, че добре се справя в следването на това си мото.

Етикети:
Bulgaria on Air, Александър Станишев, Вихра Петрова, Владимир Сиркаров, Вяра Атова, Георги Янев, Деляна Маринова-Джуджи, Денди, Десислава от ЛаТиДа, изкуство, Клара Армандова, Константина Живова, Кузман Илиев, поезия, Райна Налджиева, хармония