Рамзан Кадиров с ужасяваща закана към касапите от ИДИЛ

1
174
Добави коментар
slavchev
slavchev

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров се закани да даде жесток отговор на терористите от Ислямска държава, които се опитаха да заплашат руския президент Владимир Путин с нова война в Кавказ.

Кадиров се зарече да ги изтреби на място като гниди, изпълняващи поръчки на Запада, предаде Интерфакс. С цялата си отговорност заявявам, че всеки, комуто е хрумнало да заплаши Русия и да произнесе името на нашия президент Владимир Путин, ще бъде унищожен там, където той е направил това. Ние няма да го чакаме да седне зад щурвала на самолета, ще го отправим там, където гният неговите братя терористи Хатаб, Абу Валид и други посланици на Запада“, написа Кадиров в своя Инстаграм.

Според Кадиров, фанатиците от Ислямска държава нямат никакво отношение към исляма.

„Терористите от Сирия, именуващи се като Ислямска държава, се изцепиха с детинска закана да започнат война в Чечня и Кавказ. Те говорят това, което им поръчат техните покровители от западните спецслужби и затова те са откровени врагове на мюсюлманите в цял свят. Наивни хора решиха да заплашват с два самолета Чечня и цяла Русия. Те могат да седнат и в две хиляди самолета, но няма да долетят до Русия. Всички подвластни на САЩ страни обявиха санкции за Русия, но не постигнаха нищо.

А тук някакви кирливи гниди са решили да се правят на велики“, пише вбесеният Кадиров.

Той отбелязва, че „Русия има достойни синове, готови да изпълнят всяка заповед и да пречупят шията на всеки враг в бърлогата му, където и да се намира тя“. „Сами по себе си терористите в Сирия и Ирак не представляват нищо особено. Аз подчертавам, че те ще се разделят с живота си под изпепеляващите лъчи на слънцето в Сирия и Ирак и още в първия миг на смъртта си ще бъдат посрещнати от пламъците на вечния ад“, обяви Кадиров.