Три момичета пострадаха при катастрофа заради отнето предимство край Гоце Делчев

1
204
Добави коментар
angel_taxi2
angel_taxi2

Три момичета пострадаха при тежка катастрофа на пътя между град Гоце Делчев и хаджидимовското село Садово.

Инцидентът е станал на 16 октомври, около 14:00 часа. Лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 18-годишно момче от Гоце Делчев, завивайки на кръстовище с ул. “Драма“, излизаща от с. Копривлен, не пропуска и блъска насрещно движещ се лек автомобил „Ауди“ с 25-годишен водач от с. Беслен.

При сблъсъка са пострадали 18-годишно момиче от с. Копривлен, Община Хаджидимово, което е с разкъсно-контузна рана на главата и охлузни рани по тялото, 17-годишно момиче от с.Копривлен, което е с натъртвания на гърба, и 18-годишно момиче от с. Копривлен, което е с контузни рани на ляв крак и лява ръка и охлузна рана на лявата вежда.

Пострадалите момичета са пътували в лекия автомобил „Фолксваген Голф“ и след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение. Пробите с техническо средство за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

 

https://dariknews.bg/regioni/blagoevgrad/tri-momicheta-postradaha-pri-katastrofa-zaradi-otneto-predimstvo-kraj-goce-delchev-2126062