Какво всъщност представляват хиперинверторните климатици?

1
190
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

май 31, 2017 Какво всъщност представляват хиперинверторните климатици?

През последните години в съзнанието на  българските потребители широко навлезе терминът „хиперинверторни климатици“, който се асоциира с най-високия клас климатична техника на редица производители. Но дали това понятие е правилно, след като в световен мащаб не съществува такъв термин като „хиперинвертор“?

Истината е, че „Hyper Inverter“ е търговско наименование, собственост на Mitsubishi Heavy Industries, с което японският производител откроява най-добрата си и иновативна гама климатични системи – моделите от серия “Diamond” – SRK-ZMX, SRK-ZSX, SRK-ZR, SRF-ZMX и серия професионална климатична техника FD – „Hyper Inverter“. С течение на времето обаче, понятието се е превърнало в синоним на първокачествен продукт и редица търговци започват да го използват с маркетингова цел, за да опишат продуктите и на други конкурентни марки.

Хиперинверторните климатици на Mitsubishi Heavy Industries са предназначени за потребители, които желаят да отопляват и охлаждат домовете и работните си помещения с най-висока степен на енергоспестяване при максимален комфорт. Това се постига благодарение на ефективната работа на компресора и следенето на температурните изменения в помещението, както и на промените във външната температурата. Всичко това позволява на системата да изчисли и отдаде необходимото за момента количество студ или топлина, за да получите перфектния климат в помещението.

При хиперинверторните климатични системи първоначалната инвестиция е малко по-висока, но осезаемо по-ниските месечни сметки за електроенергия я компенсират във времето многократно.

Освен, че притежават висока енергийна ефективност и най-високите сезонни коефициенти на охлаждане и отопление (SEER и SCOP), тези климатици се отличават още с редица други предимства като:

бърза и безупречна работапритежават елегантен и модерен, неподвластен на времето дизайнимат най-ниските стойности на шум при охлаждане и отоплениеразработени са с грижа за здравето на потребителите и осигуряване на здравословна и чиста среда на животустойчиви на екстремни условия, за да създадат оптимален комфорт и да задоволят потребностите на дори най-претенциозните клиентилесни за управление

Ако и вие търсите начин да създадете оптимални климатични условия в дома или офиса, с минимално електропотребление и грижа към околната среда, направете най-добрия информиран избор и се доверете на Mitsubishi Heavy Industries.

Mitsubishi Heavy Industries въвеждат термина хиперинверторни климатици

август 22, 2018