Хороскоп за днес-18 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

2
90
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Овен

Днес може да отправите предложение на делови партньор, да изнесете презентация или да впечатлите някого със словесните си умения – ако случайно не получите желания резултат, това ще означава, че или не сте избрали публиката, или не сте използвали правилните думи.

Телец

Днес ще изпитвате желание да постигнете разбирателство с хората около себе си и ще търсите пресечните точки между мненията и интересите ви. Денят е подходящ за преговори – не ги отлагайте за утре, тъй като тогава няма да сте на такава вълна. Добра идея е вечерта да релаксирате с хубава книга или с топла вана и ароматни свещи.

Близнаци

Ако днес искате да взимате правилни решения, ще трябва да гледате много безпристрастно на случващото се. Не изпадайте в безпочвено безпокойство – има вероятност да се подведете от това и да тръгнете в грешна посока. В края на деня отделете време за себе си и се поглезете с чаша червено вино и хубава музика.

Рак

Днес може да имате чувството, че, за да си осигурите спокойствие и да се отървете от излишно бреме, трябва поставите граници между себе си и някои хора, било те и ваши много близки. Направете го – в противен случай ще продължавате да се товарите излишно и нищо чудно напрежението ви изненадващо да избие в най-неподходящия момент.

Лъв

Днес разговорите, особено интимните, ще бъдат доста трудни. Има риск импулсивно да кажете нещо и да засегнете някого. Трудно ще е да прецените докъде ще доведе всеки един разговор – възможно е да стигнете до изненадващи разкрития. На работното си място ще сте балансирани, но все пак имайте едно наум и бъдете внимателни.

Дева

Днес трудно ще поддържате спокойствие – и външно, и в душата си. Чувства, които досега сте таили в себе си и уж сте контролирали, ще излязат наяве и няма да успеете да скриете нито от себе си, нито от околните какво изпитвате. Все пак в края на деня намерете време да успокоите душата си и да се уедините – ще ви се отрази добре.

Везни

Днес не отлагайте да водите труден разговор, ако чувствате, че е дошъл моментът за него – през следващите дни условията няма да са така благоприятни. Вниманието ви ще бъде ангажирано със семейни проблеми: нищо чудно да стане въпрос за пари или за собственост. В края на деня отделете време за себе си и се поглезете – направете на себе си малък подарък.

Скорпион

Днес вероятността да възникнат спорове ще е голяма, така че преценявайте за какво наистина си заслужава да воювате и за какво – не. Уединението и малко повече приятни занимания няма да ви навредят и ще ви помогнат да неутрализирате стреса, породен заради контактите с определени хора.

Стрелец

Днес ще постигнете успех, ако работите заедно с колегите, служителите и сътрудниците си, а не единствено да се стремите да получите признание. Каквото и да сте замислили в личен или в служебен план, ще успеете, ако намерите правилните партньори.

Козирог

Днес на хората около вас няма да им е приятно да се изживявате като последна инстанция, така че се въздържайте да им четете морал и ги оставете да си живеят живота – така ще бъде по-лесно и по-приятно за всички. Денят е много подходящ за интелектуални занимания и за учене.

Водолей

Днес има вероятност да се опитат да ви въвлекат в спор. Преценете дали да се намесвате, за да не се окажете между чука и наковалнята. Вие притежавате чудесното качество да бъдете деликатни – възможно е то да ви отвори много врати, но точно сега, ако не заявите категорично позицията си, може да е за ваша сметка.

Риби

Ако днес не сте сигурни, че нещо си заслужава, откажете се от него или си дайте време, за да проучите въпроса. Добре би било да посветите деня на размишления – потопете се във вътрешния си свят и пречистете душата си. Недейте само да угаждате на околните, а се замислете от какво истински се нуждаете и направете всичко по силите си, за го постигнете.