КРАЙ! Докато Стефан е в Брадъра, Гала му прерови телефона и животът й рухна! Само не и това!

1
123
Добави коментар
slavchev
slavchev

Гала няма търпение да се види със Стефан очи в очи и се чуди дали да не го изгони от общия им дом след като установила, че мачото й кръшка.

До този извод стигнала когато в ръцете й попаднал мобилния му телефон. Тя разбрала, че любимия й е водил кореспонденция с други жени.

Преди да прекрачи Къщата на Големия брат всеки участник е задължен да се раздели с мобилния си телефон.

Така устройството на Стефан попаднало в ръцете на благоверната му. Която в началото нямала намерение да му бърка в телефона. Но като на всяка жена любопитството й било по-силно от нея.

Тя се изкушила да проследи всичките му съобщения както и личните профили в социалните мрежи. С ужас разбрала, че месеци наред хубавецът й флиртува макар и на пръв поглед невинно със свои обожателки в мрежата.

Водещата била в шок от разкритието, избухнала в неистов плач и започнала да се обажда на най-близките си дружки да се оплаче и да им иска съвети как да постъпи в ситуацията.

Приятелките й изказали различни мнения, а тя след като преминал първоначалния шок решила да изчака края на формата и тогава да потърси сметка на неверника.

Тази разтърсваща случка била причината Гала, която бе защитник на Стефан по време на живото предаване в студиото да е някак си унила и разстроена и да не се бори с всички сили да защити любимия си от изгонване.

За съжаление блондинката не за първи път открива съмнителни съобщения в телефона на половинката си. Преди време тя пак разбрала, че Стефан си пише с анонимна дама. Но тогава му простила тъй като той умеел да я манипулира, предават от retro.bg.