Наемете си луксозна компаньонка през сайта на… „Spirit of Burgas“

1
106
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Апели за възраждането на фестивала “Spirit of Burgas” периодично разтрисат интернет пространството. Славните първи издания на музикалното събитие се прокрадват в социалните мрежи и дори в заседанията на Общински съвет, а надеждите за възстановяването му се надигат и замират всяка година.

Междувременно сайтът вече има нов стопанин. Домейнът очевидно не е поддържан от Общината, в качеството й на собственик на бранда. След изтичането на абонамента, адресът е закупен от друг потребител. И сега, посетителите на страницата са посрещани от знойна блондинка по бельо и еротична изповед за “Нещата, които научих от нощта, в която наех компаньонка в Лас Вегас”.

Статията в действителност има препратки към сайт за луксозни компаньонки в града на греха. Текстът представлява PR реклама на страницата, предлагаща палитра от красиви момичета, които потребителят може да наеме за компания. Според описанието на услугата, сексапилните девойки са готови да покажат града на платежоспособните господа, знаят как да се забавляват и са готови да развличат клиентите си “в хотела им или навън”.