Каква е най-добрата работа за Вас според нумерологията

2
283
Добави коментар
mels
mels

Вашето число Пътя на живота е силно число, което можете много лесно сами да изчислите. Просто съберете всички числа на пълната Ви дата на раждане.Например, ако сте родени на 13 декември 1989 г., това е 13.12.1989 г.

Добавете всяка цифра: 1 + 3+ 1 + 2+ 1 + 9 + 8 + 9 = 34

3 + 4 = 7

Това е, Вие ще имате 7 за число на жизнен път.

Така че сега, когато знаете номера на пътя си, нека да видим каква работа е най-подходяща за Вас.

Ако сте 1

Вие сте самомотивиран, независим, здраво работещ работник, който е силно конкурентен. Обичате да печелите и страстно желаете да успеете. Вие оценявате индивидуалността си и не можете да рагботите за някой друг. Трябва да сте начело, това е в кръвта Ви. Вие сте известни с вашите умения за независимост, действие и вземане на решения. Справяте се добре с работата си. Мантрата, която имате, когато търсите кариера, е проста: „Какво е това, което винаги съм искал да бъда?“

Най-подходящата работа за Вас: предприемач, бизнес лице, изобретател, собственик на ресторант, собственик на магазин, съдебен адвокат, военен офицер, фермер, писател или акупунктура.

Ако сте 2

Вие дълбоко цените хармонията в живота си. Обичате хората и се грижите за това как се чувстват и как можете да помогнете. Не обичате да сте сами. Вие сте известен/а като „миротворец“, защото сте внимателни и можете да видите всяка страна на дадена ситуация. Не харесвате конфликтите и ще ги избегнете на всяка цена. Вие сте лоялни, отворени, честни и безнадеждни романтични. Имате високо ниво на чувствителност и съпричастие, което мнозина не разбират. Съчувствието ви е най-добрата Ви страна и трябва да я пазите.

Най-добрата работа за Вас: брачен съветник, терапевт, учител, медицинска сестра, лекар, астролог или социален работник.

Ако сте 3

Винаги играете и се забавлявате – светът е Вашата сцена! Оценявате творчеството, комуникацията и общуването с хора. Ще направите всичко, за да се посмеете. Също така обичате да изглеждате добре и можете да накарате другите да изглеждат и да се чувстват добре. Мисълта за типична работа от 9:00 до 17:00 Ви кара да се чувствате зле.  Мразите да работите със строги правила, които не позволяват да покажете Вашата индивидуалност.

Най-добрата работа за Вас: аниматор, продавач, модел, актьор, дизайнер, музикант, певец, комик, космолог, фризьор или дизайнер на мода и бижута.

Ако сте 4

Вие сте интелигентни… Постоянно търсите знания. Също така сте защитник с дълбоко чувство за справедливост. Вие сте  оправни  и сте спокойни, когато работите с ръцете си. Внимавайте да не се покажете като прекалено осъдителни или твърде груби. Обичате да сте сериозни в работата си и не харесвате хората, които работят на принципа „каквото стане“.

Най-добрата работа за Вас: учител, пожарникар, полицейски служител, строител, архитект, строител, озеленител или фермер.

Ако сте 5

Обичате свободата, забавлението и приключението. Вероятно ще имате повече от една кариера в живота си и често ще прескачате между различни работни места, защото обичате разнообразието. Имате дива страна във Вас.

Най-добрата работа за Вас: фотожурналист, пилот, стюардеса, туристически агент, екскурзовод,  декоратор, писател, музикант или собственик на казино.

Ако сте 6

Грижата за другите е много силна Ваша страна, тя е сърцевината на Вашата личност. Вие сте „майка“ на всичките от приятелското Ви обкръжение. Имате магнетична енергия и хората са естествено привлечени към Вас. Чувствате нуждата да се грижите за всичко и за всички. Вие сте творчески човек и трябва да сте заети, за да сте здрави. Нуждаете се от хармония и контрол, за да сте щастливи. Домът е всичко за Вас.

Най-добрата работа за Вас: интериорен дизайнер, агент по недвижими имоти, съветник по професионално ориентиране, академичен съветник, , фризьор, гримьор, актьор, музикант, писател, собственик на бизнес или мениджър.

Ако сте 7

Винаги наблюдавате. Вие сте много интелигентни, и това дори може да е плашещо за някои хора, особено в съчетание с Вашата честност. Вие сте лоялни и директни с другите. Имате склонност да мислите прекалено много и да анализирате всяка ситуация. Обичате тайните и мистериите. Доста сте обрани и не обичате да споделяте тайните си със света.

Най-добрата работа за Вас: психолог, психиатър, астролог, библиотекар, океанограф, астроном, биолог или геолог.

Ако сте 8

Целта на живота Ви е да създадете финансова сигурност. Вие се наслаждавате на свободата, която идва от материалната стабилност. Обичате да имате хубави неща. Вие сте могъщо същество и се стремите към успех и постижение, така че сте склонни да бъдете работохолик. Вие сте много честен човек. Опитайте се да не се тормозите толкова.

Най-добрата работа за Вас: политик, изпълнителен директор, банкер, търговия на фондовия пазар, счетоводител, офис мениджър, съдия, сватбен организатор, интериорен дизайнер, участие в организации с нестопанска цел, издател, актьор или модел.

Ако сте 9

Най-висшото число в нумерологията Ви покрива мощна, интимна аура, която Вие може да не забележите, но другите около Вас я виждат. Вие сте безкористни, човечни, решени да следвате това, в което вярвате. Имате огромна амбиция. Вие сте много креативни и оценявате тази си страна. Работите здраво и много. Често Ви канят за лидерски позиции, без да сте търсили такива. Също така сте страхотни с децата и любовта около тях. Вашата цел: да служите на другите.

Най-добрата работа за Вас: учител, училищен съветник, терапевт, лекар, медицинска сестра, социален работник, художник, професор, писател, илюстратор, музикант или актьор.