Бетата на Artifact е отложена

1
149
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Официалното пускане на играта остава за 28 ноември, но за бетата ще чакаме още 

Както може би си спомняте, Gabe Newell обяви пред публиката, гледаща The International 2018, че бета периода за Artifact ще се случи някъде в края на октомври и всеки, който присъства на TI8, ще получи безплатен достъп, за да изпробва играта.

Уви, всички ние явно забравихме за т.нр. „Valve Time“ или иначе казано, че Valve почти никога не спазват първоначалните си обещания и забавят нещата с неограничен период от време. И този момент е един от тях – бетата няма да бъде пусната през октомври, а едва девет дни преди датата за официално пускане на играта.

С други думи това ще рече, че бетата ще започне на 19-ти ноември (или „50-ти октомври“ според общността, шегувайки се с Valve), а играта ще бъде пусната за всички едва на 28-ми ноември.

Artifact Beta #Artifact pic.twitter.com/o2mVHaFNPm
— Wykrhm Reddy (@wykrhm) October 20, 2018

Valve все още не са дали причина за това забавяне, но знаейки какво внимание обръщат към своите игри, то причината най-вероятно би могла да бъде, че има още работа по нея и искат да я пуснат едва тогава, когато е възможно най-близо до перфектното, дори и когато се отнася просто за една бета. Valve наистина държат на качеството на своите продукти.

Потвърждение за датите получаваме и от reddit потребител с псевдоним nachtandnebel, който е бил на TI8 във Ванкувър и е получил мейл от Valve във връзка с бетата на Artifact.

Не забравяйте, че щом бетата започне, WePlay ще ни залеят с турнири по Artifact, така че не изпускайте шанса си да се включите. Разбира се, ако имате достъп до бетата. Предвид забавянето на бетата, предполагаме, че WePlay ще нанесат корекции в датите на турнирите си, така че ще следим темата и ще пишем пак, ако има някаква промяна.

Е, приятели, имаме един месец време да чакаме заветната бета и само шест седмици преди пълното пускане. За наше щастие имаме с какво да оползотворим това време, ставайки част от зрителската аудитория на ESL One Hamburg 2018 по Dota 2 (ето повече за отборите и датите за турнира), както и началото на втория сезон на Dota 2 Pro Circuit.