Почивка в Родопите – Хотел Евридика, Девин

1
121
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Решен изцяло в духа на модерната архитектура и оригинална визия, с окачената си фасада и басейн под стъклената дъга на покрива, Хотел Евридика, Девин е едно уникално място за тези, които ценят естетиката, интимността и уюта. Разположен в сърцето на Девин,  хотелът предлага елегантен интериор в съчетание със здравословен планински климат и лечебната минералната вода Беден, с която е захранен целия хотел.

ЕДНОДНЕВЕН  ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: 45 лв. – 67% = 15 лв.
Офертата е валидна за дните от неделя до четвъртък
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:
За настаняване в уикенд дните – Петък и Събота, се доплащат 20 лв. на ден, на човек

Една нощувка в двойна стая
Ползване на ТЕРАПЕВТИЧЕН ЗАКРИТ минерален басейн / бъбрекообразен широк 3 м. и дълъг 6 м. и температурата между 31 – 34 градуса по Целзий.
Интернет
Паркинг
Туристическа такса

Хотел Евридика е малък бутиков хотел, създаден с идеята да ви предостави уют, дискретност и спокойствие за да превърне вашата почивка на планина в наистина приятно изживяване.
Стаите в хотела са  дизайнерски обзаведени, като всяка стая е с различна архитектура и  оборудвана с последно поколение мулти сплит климатична инсталация, телевизор със сателитна телевизия, телефон. Всяка стая има и сешоар, а водата в баните е минерална. Част от баните в стаите разполагат с вани, а останалата част – с душ кабини.

Панорамно разположен на четвъртия етаж на Хотел Евридика, Девин с фантастичен изглед към вечно зелените гори на Родопите и красивия център на спа курорта Девин, елегантния релакс център на хотела разполага със:
– сауна
– парна баня
– шоков душ
– зона за релакс
-фитнес залата.