Спа почивка край Гоце Делчев – СПА комплекс Mentor Resort

1
107
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Планински СПА комплекс Mentor Resort е уникален по рода си хотелски комплекс, който съчетава модерното с планинския уют и спокойствие oткрит преди една година. Изцяло изграден от естествени материали дърво и камък, той е сгушен в сърцето на Пирин планина, в село Гайтаниново, където климатът на северна Гърция ще Ви докосва всяка сутрин с изгрева на слънцето.

Mentor Resort  предлага на посетителите си 10 луксозни двойни стаи, 2 апартамента с една спалня и всекидневна и 5 апартамента с по 2 спални. Всички помещения имат тераса и прекрасна гледка към планината. А интериорът умело съчетава лукс и планински стил. Стаите са оборудвани с телевизор с плосък екран и сателитни канали. Те включват самостоятелна баня с вана или душ. Предоставени са безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. Някои помещения за настаняване разполагат и с балкон с изглед към планината.

ЕДНОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 29 лв.
Вип ваучерът за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка 
Една закуска
Две джакузита
Финландска сауна
Парна баня
Солариум
Фитнес
Ползване на велосипеди
Ползване на интернет
Ползване на паркинг
Туристическа такса и ДДС

ДВУДНЕВЕН УИКЕНД ПАКЕТ: ВИП цена: 57.50 лв.
Вип ваучерът ЕДИН човек и включва:

Две нощувки
Две закуски
Две джакузита
Финландска сауна
Парна баня
Солариум
Фитнес
Ползване на велосипеди
Ползване на интернет
Ползване на паркинг
Туристическа такса и ДДС

Комплексът разполага с модерен СПА център: финландска сауна, парна баня, джакузита, масажни кабинети, фитнес център и солариум.

Разполагаме с детски лоби бар, където децата могат да поиграят Плей Стейшън, както и да се забавляват самостоятелно, собствен зоопарк където свободно се разхождат понита и сърни, както и безплатно ползване на велосипеди, с които може да разгледате околността. Оборудвана конферентана зала с мултимедия подходяща за бизнес срещи.

Ресторантът на комплекса е с капацитет 70 човека. В него ще имате възможността да се насладите на  голямо разнообразие от  дивечови деликатеси, печени агънца или прасенца. Също така ще можете да опитате традиционни за този край на страната специалитети. А за всички вегетарианци се предлага богато вегетарианско меню. Пред уютната камина можете да се насладите на богата селекция от подбрани вина. В горещите летни дни може да се разхладите в откритият ни басейн или да добиете тен на шезлонгите около него. А за малчуганите има обособена детска площадка с пързалка и люлки, където може спокойно да играят.

Базата и условията отговарят на хотел с категория 4 звезди. Заповядайте да усетите чувството да сте насаме с природата, каквото всъщност е и нашето мото.