Ревю на Beko RCNA366E30ZXB

1
92
Добави коментар
c1
c1

Beko RCNA366E30ZXB Цена

Искате ли вашите хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Държите ли на високото качество както на вашите хранителни продукти, така и на уреда, в който ще бъдат съхранявани те? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви предствим комбиниран хладилник Beko RCNA366E30ZXB. С енергиен клас А++, голям капацитет на обем и множество вградени модерни функции, той ще запази вашите продукти свежи, качествени и вкусни за дълъг период от време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Комбиниран хладилник Beko RCNA366E30ZXB се предлага в един от най-големите онлайн магазини в България – eMAG и може да се закупи на доста добра цена, за отличният си клас. Освен това при закупуването на уреда, онлайн магазинът предлага, стандартна гаранция от 24 месеца, както и възможност за удължаване на гаранцията до 2 години (Общо 4 години), доставка до вашия дом, 30 дни право на връщане и преглед на продукта, преди неговото финално закупуване.

Виж цената за днес

Beko RCNA366E30ZXB Review

NeoFrost Dual Cooling – тази технология предоставя възможността за двойно охлаждане на вашия уред, без замразяване. Това осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Тази технология, предотвратява смесването на въздуха от хладилника и фризера, като разпределя равномерно студения въздушен поток поотделно в двете отделения. Запазете храните си свежи, без появата на неприятни миризми с NEOFROST DUAL COOLING!

Oтделение EverFresh+ – създадено специално, за да запази за максимално дълго време свежестта на вашите плодове и зеленчуци. Също така тази функция, регулира нивото на влагата във вашия хладилник, като по този начин хранителните продукти се запазват свежи за до 3 пъти по-дълго време.  

Отделение 0°C – Благодарение на зоната с променлива температура фризерното отделение може да бъде настроено при всяка температура от 0°C, за да се създадат идеални условия за съхранение на всеки вид храна.

Активен филтър за миризми – постоянно циркулиращия хладен въздух във вашия уред се филтрира, като по този начин се предотвратява появата на неприятни миризми.

Виж още: Ревю на Samsung RB31FERNDEF

Дизайн

Комбиниран хладилник Beko RCNA366E30ZXB е с модерен и стилен дизайн. Решен в сребрист, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, с модерно и стилно обзавеждане. Сензорният екран, решен в класическо черно, и поставен в предната част на уреда, придава модерен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Размерите на уреда са 59.5 х 66.1 х 185.9см. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 324л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А++, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 270kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 40dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 215л, като разполага със 2 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 109л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 6кг. за 24ч. ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта

Комбиниран хладилник Beko RCNA366E30ZXB е нов, модерен и изключително ефективен охладителен уред, който ще осигури оптимално добри условия за съхранението на вашите любими плодове, зеленчуци и хранителни продукти, за да ги запази свежи, вкусни и качествени за максимално дълъг период от време. Гответе любимите си ястия с удоволствие и само с най-висококачествени хранителни продукти, благодарение на комбиниран хладилник Beko RCNA366E30ZXB!

Виж цената за днес