БГ Покер – Покер игри, покер бонуси, покер турнири: Как да забогатеем от покер: Trifonoff Poker Blog: покер, онлайн покер,…

8
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

Покерът освен интересно и динамично занимание за свободното време може да се превърне и във Вашия печеливш лотариен билет. Това става посредством огромния брой он-лайн турнири, които всеки ден преразпределят милиони долари.

Но нека започнем отначало: „Що е то он-лайн покер турнир?” Покер турнирът е мероприятие в което определен брой участници си разпределят награден фонд събран от входната такса на турнира. Например 1 000 играча участват в турнир с вход 2$ следователно наградния фонд е 2 000 долара.

За играчите с големи финансови възможности подобни суми не представляват никакъв интерес. За това има и турнири с огромни наградни фондове: 100 k, 200 k, 500 k и други които надхвърлят милион щатски долара. Входовете за подобни турнири представляват доста сериозни суми от рода на: 70, 100, 200, 300 USD и подобни. Но не се отчайвайте – всички тези турнири имат своите така наречени „сателити“ – това са турнири наградата на които е вход за някое от големите мероприятия.

Добър пример за мрежовидната структура на тези игри е FullTiltPoker където можеш да започнеш от турнир с 2$ вход и да се намериш играейки за 750 000 USD. Пък да не забравяме, че покерът е доста по-интересна игра от тото-то.

Късмет на масите!

Не забравяйте да хвърлите поглед на най-полезния български сайт за покер: www.poker-bg.info