Кобо потопяеми помпи за отпадни води

1
201
Добави коментар
borislava.savovska

Потопяемите помпи имат широка гама на приложение. Използват се за изпомпване на вода от езера, язовири, изкуствени езера , септични ями и др. Използват се също във пречиствателни станции за отпадни води. Подходящи са също за изпомпване на сурови утайки, замърсени с пясък , кал и глина до 6% от теглото. Предлагаме следните видове помпи за утайки:

Малки помпи за изчерпване на битови шахти и битови отпадни води серия BAV, RV, TPS дебит от 2 до 300л/мин, максимално потапяне до 12м. RV представлява новаторство в помпите за отпадни води. През помпата може да преминат частици с големина до 18мм. Съдържа двойна камера за улавяне на по-големите частици. Помпите RV40 се използват в пречиствателни станции, за изпомпване на мазета и отпадни води. BAV потопяема помпа за утайки от отпадни води. Максимален дебит от 130 до 340л/мин., максимално потапяне до 6м. Използват се за пречистване на отпадни води, канализация, изпразване на езера фонтани и др. TPS 50 (компактна потопяема помпа) за изпомпване на морска вода и слаби киселини. Помпи за промишлени утайки серия ADVS, ADL дебит от 200 до 2300л/мин., максимално потапяне до 20м. ADL потопяема помпа за утайки от утайка. Максимално потапяне до 8м., пропускателна способност на твърди частици от 40 до 70мм. Използват се за изпомпване на вода съдържаща влакнести частици, фекални отпадъци и течни отпадъци от селското стопанство. ADVS – утаителна помпа. Максимално потапяне до 8м. Пропускателна способност на твърди частици от 33 до 55мм. Използват се за изпомпване на вода съдържаща влакнести частици, промишлена канализация и фекални отпадъци. Помпи за утайки на гъсти отпадни води серия DSP, дебит от 200 до 300л/мин, максимално потапяне до 30м. DSP – потопяеми помпа за утайки от отпадни води. Те са използват за по гъсти отпадни води и дългосрочно натоварване. Мощност от 0,75 до 11 кW. Максимално потапяне 8м. Използват се в леко промишлено производство, дренаж на резервоари за отпадъци, битови и промишлени пречиствателни станции. Суспеннзионни помпи със режещо колело, серия DSPK дебит от 200 до 3000л/мин , максимално потапяне до 30м. DSPK – потопяема помпа за отпадни води с режещо колело. Те са използват за по гъсти отпадни води и дългосрочно натоварване. Мощност от 0,75 до 11 кW. Максимално потапяне 8м. Използват се в леко промишлено производство, дренаж на резервоари за отпадъци, битови и промишлени пречиствателни станции. Помпа с раздробяващо устройство (трошачка) серия GC, GD, GDH дебит от 50 до 400л/мин., максимално потапяне до 30м. GD потопяема помпа за суспензия с режещо колело. GDH потопяема помпа за утайки с трошачка. Използват се в канализация с ниско налягане и приложение в дома за изпомпване на утайки. Потопяеми центробежни помпи за отпадни води RV 32

Потопяеми центробежни помпи за отпадни води – техния дизайн позволява да се използват за изпомпване на течности, съдържащи примеси с различни размери и постоянно потапяне. Ако искате висококачествени и надеждни продукти с гарантиран гаранционен и извънгаранционен сервиз на минимална цена, изборът е  марката APP .

Приложение:  изпомпване на замърсена вода от кладенци, шахти, септични ями, помпени станции и др.  канализация и водоснабдяване.  при наводнения, поливане, отводняване, както и в промишлеността.  Непрекъсната работа. Потопяеми помпи за отпадни води BAV250

Потопяеми центробежни помпи за отпадни води – техния дизайн позволява да се използват за изпомпване на течности, съдържащи примеси с различни размери и постоянно потапяне. Ако искате висококачествени и надеждни продукти с гарантиран гаранционен и извънгаранционен сервиз на минимална цена, изборът е  марката APP .

Приложение:  За замърсени води.  За изпомпване на вода и за напояване.  Изпомпване на вода от плувни басейни, наводнени мазета, цистерни, резервоари и други водоизточници.  Макс.  размер на частиците  25 мм. Техническа информация: Компактна, преносима помпа, чийто корпус е изграден от  неръждаема стомана. Има термична защита. Потопяема помпа за отпадни води Bav- 550 F APP

Помпите тип BAV 550 намират приложение в промишлеността, строителството и в бита. Използват се за изпомпване от изкопи, шахти, фекални резервоари, изгребни помещения и др, в който има различни замърсявания и твърди частици с размери до 35мм. Корпуса на помпите е изработен от сив чугун, а корпуса на мотора от неръждаема стомана, което осигурява работа на помпите над 5 години. Спиралното работно колело тип VORTEX предпазва помпите от запушване и блокиране от примесите във водата. Топлинната защита YAMADA предпазва мотора от претоварване. Приложение:

За замърсени води. За изпомпване на вода и за напояване. Изпомпване на вода от плувни басейни, наводнени мазета, цистерни, резервоари и други водоизточници.

Производител APP Тайван. Гаранция 3 години. Сервиз и резервни части.

Потопяеми помпи за отпадни води тип BCV 400

Помпите тип BCV са предназначени за изпомпване на дренажни изкопи, шахти, резервоари, септични ями, избени помещения, в който има мътна вода и твърди частици с размери до 50мм.

Намират приложение в бита, а също в промишлеността и строителството.

Корпусът на мотора е изграден от неръждаема стомана, а корпуса на помпата от чугун.

Помпите са с вградена термична защита.

Работното колело е тип VORTEX (против запушване и блокиране).

Клас на защита :1Р68

Максимално потапяне- до 8м.

Температура на работната среда от 0оС до 40оС.

Потопяема помпа за отпадни води с режещ механизъм GDH 15

Потопяема помпа за отпадни води с режещ механизъм GDH 15 F трифазна APP.

Потопяемите помпи  тип GDH са с раздробяващ пръстен пред работното колело, който нарязва едрите примеси във водата и смила твърдите частици с размери до 100мм.

Приложение:

Изпомпване на мръсна вода и вода с механични примеси в битовия, обществения, индустриалния и строителния сектор.

Предимства:

Двойни механични уплътнения /SIC/SIC+CA/CE/ с гарантирана май-голяма трайност. Работното колело и раздробяващият пръстен са с максимална издръжливост и устойчивост на абразия. Двигателят е пригоден за продължителен и тежък режим на работа. Работното колело тип VORTEX гарантира свободен достъп на водният поток, без опасност от запушване.

Характеристики:

Максимална дълбочина на потапяне – 8м. Температура на работната среда 0оС до 40оС. Вградена температурна защита. Мощност от 1kW до 2.2kW. Киселинност на водата pH 6–8. Защитен клас : IP68