Ванга и Слава Севрюкова: Българите да се приберат до 2025 година! Идва Апокалипсиса

1
122
Добави коментар
slavchev
slavchev

Ванга и Слава Севрюкова са смятани за пророчици номер 1 в България. Тяхната слава се носи из целия свят, а предсказанията им се сбъдват й в момента.

Нарастващият военен конфликт в Сирия, атентатите на Ислямска държава и политическите неразбирателства между световните сили, ни карат да се върнем назад във времето и да си припомним предсказанията на двете пророчици. Ванга и Слава Севрюкова предсказват с абсолютна категоричност, че войната в Сирия ще се окаже основна причина за избухването на Трета световна война.

Думите на Ванга за Сириябили следните:

„Леле, в Сирия какво ще стане! Това си го пише и в Библията. Горките хора в Сирия – ще дойде време, няма да остане камък върху камък от нея. Но рано е още за това“, рекла Ванга. Българите да се върнат до 2025-30 година, защото идва страшното”, категорична е Ванга.

Слава Севрюкова пък е още по-конкретна.

Според нея ще умрат около 50 милиона души, но България няма да бъде засегната от случващото се. Точните й думи са следните:

До 2025 г. всеки българин зад граница да се прибира в България! предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 до към 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя.

Хората ще оцелеят по високото. А те да се връщат в България, защото тя е защитена свише територия от тези катаклизми. От народа ни ще се роят бъдещи духовни водачи. Това не е случайно – писмеността на славянското племе преди повече от хилядолетие се яви чрез нас. Предстои ние да разширим неговата култура. Рано или късно предстои обединение на славянството. То ще предостави велики завоевания. България ще е резерват на Духовност. Нашият народ ще реализира докрай благородна месиянска роля към славяните. Помнете, ще удивим Човечеството. Ще дадем на човешкия род големи умове. В областта на науката, та дори и в омразната напоследък политика. Хората ще заживеят обединено. Границите ще отпаднат, но отделните народи ще запазят самобитност.

Самата Ванга казва за Слава Севрюкова “Що е издумала, ке се случи” и уточнява, че Севрюкова, е едно богово ниво над нея.

Освен българските пророчици и някои от изявените световни феномени предричат случващото се в Сирия и ролята на България за изхода на ситуацията. Учителят Беинса Дуно предрича с изключителна точност ставащото днес в книгата си “Живия хляб”. През XVI век и Нострадамус е загатнал за това, което ще се случи и за ролята на един “славянски народ”, който ще промени света. Според мистериозното пророчество от Фатима, един малък славянски народ (България?) ще предаде древно знание на своя по-голям братски славянски народ (Русия?) и това щяло да промени света.