Гриша Ганчев намекна за производство на амфетамини от Кирил Домусчиев

2
120
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Чрез сайта на ЦСКА собственикът Гриша Ганчев отговори на Кирил Домусчиев и Ангел Петричев чрез философски сентенции на латински език.

Ето и декларацията, която публикуваме без редакторска намеса:

„С кански мъки, след толкова години „То“ си призна. Не е „Тя“, не е и „Той“.

Та „То“ се освети и дикторът му Петриньо го потвърди. И да, наистина – вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Но да се върнем на основните въпроси от думите на „То“. От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са „цветя и рози“. Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори „То“, ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.

Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.

Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam*  на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!

Alea iacta est!**

Гриша Ганчев“

Конфликтът между Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев ескалира до публични обвинения чрез намеци, че собственикът на „Лудогорец“ и председател на КРИБ се занимава с производство на каптагон и амфетамини. В телевизионно интервю Гриша Ганчев обвини „Лудогорец“, че работи със съдиите и покани прокурори и ДАНС „да заповядат във футбола и да видят за какво става въпрос”.

След това Кирил Домусчиев отговори, че отборът му е изряден и контраатакува Ганчев, като написа във Фейсбук: „Вълкът козината си мени, но нравът – НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?!“

Дойде и отговорът на Гриша Ганчев на латински: „Alea iacta est!“.

*За бъдеща (вечна) памет; за дълга (вечна) памет.

**Жребият (зарът) е хвърлен!