Скъпо соанирани и гримирани жени протестират :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

2
181
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Доста сериозно кастово разделение се вижда на уж протеста на майките. Дами с луксозен макиаж и скъпи дрехи изместиха  жените, които протестират за повече права на децата си с увреждания. Подмяната е факт още от неделя вечер. Протеста вече се превръща в елитарен. Много е модерно да обясниш във фейсбук какъв простак е Валери Симеонов и как трябвало непременно да подаде оставка. Хейтването на вицепремиера в социалните мрежи е част от вечерното прекарване на времето. Някой активист пуска нещо и после почват да се нахъсват едни с други.

Основните играчи в тази манипулации са привържениците на „Да, България“, тоест Протестна мрежа. Те вече поеха управлението на протеста на майките. Центъра на София го смятат за тяхна запазена територия и там според тях могат да си правят каквото си искат. Затварят булеварди и площади с цинична самонадеяност без никакво чувство, че създават ежедневно несгоди на хиляди. Както и всичките им митинги досега, безславно ще изтекат и тези. Без нито един видим резултат, не поради друго, а най-вече заради самонадеяноста им за непогрешимост. И поради това им високомерие и самочувствие болшинството от хората не ги приемат и харесват.