Предлагат в Русе нови коли на цената на употребявани – къде е уловката

1
306
Добави коментар
alkin
alkin

Къде е уловката? Този въпрос би си задал всеки, ако получи предложение да купи нова кола на цената на употребявана. 
Въпросът е повече от логичен, нещата изглеждат съмнителни, но има и изключения. Такова голямо изключение е традиционният оказион, който „София Франс Ауто“ /СФА/ организира успешно вече пета година в Русе и вади за продан автомобили с марката „Пежо“ с гарантирано малък пробег, пълна сервизна история, част от тях все още в заводска гаранция, а част от останалите с гаранция до 6 месеца или 6000 километра.
Увереността на екипа на СФА идва от факта, че всяка кола, стигнала до пазара, е минала през стриктна проверка на всички части, възли и агрегати и където е имало проблем или потенциално възможност да се появи, е бил решен.
Тазгодишната есенна разпродажба ще се състои в две части. Първата ще мине на 27 и 28 октомври, събота и неделя, на паркинга пред „Практикер“ в Русе, а втората ще продължи от 29 октомври до 2 ноември /от понеделник до събота/ пред шоурума на „Пежо“ на улица „Иван Ведър“ 5 /срещу автогара Изток/.
За търсещите нова и изгодна кола, чието шоково обезценяване при покупката като нова вече е поето от някой друг, са предвидени още две добри възможности. Първата е да се поръча автомобил от каталога на „София Франс Ауто“, независимо че не е изложен в Русе, а втората – избраната кола да се вземе на лизинг с 25% начална вноска и ниска фиксирана лихва за целия период на изплащане.