Георги Миланов и Мол Види с първа победа в Лига Европа :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,…

2
188
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Георги Миланов беше титуляр за Види при победата с 2:0 като гост срещу ПАОК Солун в двубой от група „L“ на турнира Лига Европа. Българският халф игра до 79-ата минута на срещата, когато беше заменен от Бобан Николов.

Попаденията за унгарския шампион бяха реализирани от Шабош Хущи в 12-ата минута и от Стопира в последните секунди на първата част.

Види има 3 точки след постигането на първия си успех в надпреварата, а ПАОК има същия актив.

В другата среща от тази група Челси победи лесно с 3:1 у дома БАТЕ Борисов. Хеттрик отбеляза Рубен Лофтъс-Чийк, а резултатът вече беше 2:0 в осмата минута.

Само след 120 секунди игра Давиде Дзапакоста центрира в наказателното поле и Лофтъс-Чийк даде аванс в полза на лондончани, а шест минути след това отново той се разписа във вратата на гостите от Беларус след изпълнение на корнер от Уилиан.

В 54-ата минута Рубен Лофтъс-Чийк оформи хеттрика си с удар от наказателното поле. Алексей Риос отбеляза почетния гол в полза на Беларусите 11 минути преди изтичане на редовното време.

Челси има 9 точки на първо място, докато БАТЕ е със само 3 спечелени точки.

В група „G“ Спартак Москва и Ивелин Попов стигнаха до равенство 0:0 при гостуването на Рейнджърс. Българският национал влезе в игра като резерва в 84-ата минута, заменяйки Михаил Игнатов.

Домакините владееха повече топката и имаха по-чисти положения, но не успяха да стигнат до трите точки.

Рейнджърс е на първо място в групата с 5 точки, докато Спартак има само 2 точки на четвъртата позиция за момента.

В група „J“ Севиля разгроми с 6:0 като домакин Акхисарспор. Петима различни реализатори се отличиха за отбора от Андалусия, а автогол си вкара Милан Лукач от гостите.

Роке Меса, Пабло Сарабия от дузпа решиха всичко в двубоя още до 9-ата минута, а в края на полувремето Лукач вкара топката във вратата на своя отбор.

Луис Муриел, Куинси Промес и Габриел Меркадо оформиха крайното 6:0 през втората част.

Севилци имат актив от 6 точки на първо място, докато Акхисарспор е на последна позиция без точков актив.

В група „Н“ на надпреварата Лацио победи с 3:1 като гост Олимпик Марсилия.

Уолъс в 10-ата и Фелипе Кайседо в 59-ата минута осигуриха надежден аванс за „орлите“, но Димитри Пайе върна едно попадение за марсилци в 86-ата минута.

Адам Марушич оформи успеха за римляните в последните секунди на двубоя на „Велодром“.

Лацио е с 6 точки на второ място, докато Олимпик има само 1 спечелена точка.