Най-дебелата рускиня чукна 300 килограма, съседите се страхуват, че ще падне през тавана им (СНИМКИ)

1
117
Добави коментар
slavchev
slavchev

Наталия Руденко, която вече тежи над 300 килограма, живее на втория етаж на стара кооперация във Волгоград в Русия. 36-годишната жена се смята за най-дебелата в Русия, пише „Дейли стар“.

Според световни медии, таванът на 87-годишната сграда са от гредоред и съседите се страхуват, че той ще се срути под тежестта на жената.
Галина Килмова, която живее под Надежда, заяви: „Всеки път, когато тя се къпе, вода се сипе по пода на банята ѝ и се просмуква през нашия таван. Таванът в нашите баня и тоалетна винаги е мокър. Части о него вече са почнали да падат. Едно от парчетата почти удари по главата 3-годишния ми син“.

Тя каза още: „Чуваме как ходи из стаята, от това таванът скърца ужасяващо. Наистина се страхуваме, че някой ден подът няма да издържи под теглото ѝ и тя ще падне при нас“.

Шокиращи снимки на банята на Климова показват, че гредоредът е в плачевно състояние. Говорейки за дома си, Руденко каза: „Нашата кооперация е много стара, в нея не е безопасно да се живее“.

Рускинята се е омъжила, когато е била на 19 години и е тежала само 148 килограма. Малко след това тя забременява, но за съжалени губи бебето си. След спонтанния аборт мъжът ѝ я напуска. „След като изгубих детето и съпруга си изпаднах в депресия и започнах да ям повече“, признава тя.

Източник: www.blitz.bg

Свързани