Вижте каква мръсна тайна крие Деси Банова!

1
206
Добави коментар
slavchev
slavchev

Най-скандалната тайна на Деси Банова видя бял свят

Деси Банова, която е настоящата съпруга на Росен Плевнелиев, отдавна е известна с любовните си похождения. Но в нейното любовно минало има една история, която тя упорито пази в тайна. Преди 15 години бившата синоптичка взела трудното решение да се откаже от плода на любовта си. По онова време тя имаше връзка с гръцкия бизнесмен Йоргос Костопулос, пише „Уикенд“.

Връзката им продължи цели 4 години. Но до нейното прекратяване се стигна след решението на Деси Банова да направи аборт.

Блондинката се запознала с гръка по време на новогодишното парти в Нова тв. По онова време медията беше собственост на гръцката компания „Антена“.

Когато 24-годишната Банова научила, че ще става майка, не се зарадвала. Тя се притеснявала, че излизането в майчинство ще й струва кариерата. Блондинката, която мечтаела за кариера в телевизията, виждала най-голяма конкуренция в лицето на колежката си Божана Филипова.

Въпреки, че последната по онова време беше обвързана с Косьо Филипов, тя нямала никакви намерения да излиза в майчинството.

Това много притеснило Деси Банова и тя решила да направи аборт.

Йоргос така и не успял да й прости за решението да се отърве от плода на тяхната любов. Гръкът, който бил възпитан според християнските канони, приел извършеното от Деси Банова за смъртен грях.

loading…