Той беше дебел 40-годишен чичка, който умираше при разходка с децата си, а сега е мускулно чудовище (СНИМКИ)

1
178
Добави коментар
slavchev
slavchev

Жител на американския щат Аризона Йеремия Петерсън реши кардинално да промени своя живот, след като разбрал, че не може да се грижи пълноценно за своите деца. 40-годишният баща на три деца страдал от задух и едва си влачил краката, когато се разхождал заедно с тях. В крайна сметка обаче той си казал стига и решил да се вземе в ръце, пише в. „Дейли стар“. Петерсън обичал да се занимава с фитнес по време на младежките си години, но с времето той се отказал от упражненията в залата и започнал да качва килограми.

Петерсън тежал цели 130 килограма, но след решението за промяна той успял да си върне формата, а дори и да натрупа още мускули.

Сега бодибилдърът има свой блог в Инстаграм, където разказва за своето преобразяване. Първо, той е започнал да спазва кетонната диета с високо съдържание на мазнини и умерено съдържание на протеин. Тази диета кара организма да използва за енергийните си нужди телесните мазнини.

След това той изцяло се отказва от алкохола и отново започва да се занимава със порт, при това първите му тренировки не са по-дълги от 40 минути. Петерсън разказва още, че по-рано се е задъхвал и се е оплаквал от болки в гърдите, докато е ходил на дълги разходки с децата си. Именно тези трудности обаче били основната му мотивация в залата. „По време на разходките си мислех какъв би бил моя живот. Знаех какво искам и как се виждам, просто трябваше да действам“, разказва той.

Източник: www.blitz.bg

loading…