Добро утро ! Посрещайте всяка утрин с усмивка!

29
185
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Мода за различни джаджи за животни дойде при нас от Америка. Дрехи и играчки за животни стават все по-популярни в България. За съжаление, има много малко магазини, където можете да си купите нещо за вашия домашен любимец на разумна цена. За щастие, винаги можете да намерите в Aliexpress! Китайците третират своите четириноги спътници като членове на семейството и обичат да им купуват много и различни неща!

Интересни и полезни аксесоари за домашни любимци в Aliexpress!

1. Плюшена кучешка къщичка  [LINK]

Това меко куче легло може да бъде още по-удобно от леглото ви! Тази притурка ще работи перфектно като домашна или обикновена подложка, защото върхът може лесно да бъде премахнат. Той се сгъва много бързо, лек и лесен за поддръжка.

2. Сянка за домашен любимец  [LINK]

Всеки домашен любимец се нуждае от сянка в горещите летни дни. Палатката ще се превърне в любимото място за него. Можете да го поставите на терасата или в градината. Перфектен и лесно преносим! 

3. Сгъваема купа за храна [LINK]

Силиконовата преносима купа за храна е много практична и измислена притурка. Заема малко място, може да се побира навсякъде. Идеално за пътуване, почивка или ежедневна разходка. Купата се предлага в 6 цвята.

4. Каишка за кучета за активни собственици  [LINK]

Тази каишка ще бъде идеална за активните собственици на домашни любимци. Отсега нататък сутрешното бягане заедно с кучето няма да бъде проблем. Закопчалката около ханша не ограничава движенията ви, ръцете ви са свободни и ремъкът е достатъчно дълъг, за да може вашия лчбимец да се чувства спокоен.

5. LED висулка за врата  [LINK]

LED висулка за куче или котка ще направи вашия любимец видим дори и в тъмното. Благодарение на тази лека и удобна притурка ще бъдете сигурни, че вашият домашен любимец е в безопасност

6. Очила с UV филтър за котка  [LINK]

Няма да намерите такъв аксесоар за твоят мъдрец в никой български магазин! Очилата с UV филтър са готина притурка за всеки хипстър тетрапод!

Когато температурата навън падне под нулата, краката на животните започват да замръзват. Можете да предотвратите това, като купите сладки чорапи, те прилягат почти на всяка лапа. Благодарение на тях вашият под ще бъде чист дори след най-дългата есенна разходка

Всяка котка е откривател! Ако вашият домашен любимец е отегчен от косместа топка и гумена мишка, купете тунел  от Aliexpress, където той ще може да играе и да се търкаля наоколо с часове!

9. Очарователни кучешки ластици  [LINK]

Искате ли да си играете на стилист за кучета? Благодарение на тази малка щипка, ще можете да направите плитчица на кучето си, без да дърпате козинката и да не му причинявате никаква болка! Вашият домашен любимец ще изглежда невероятно сладурче!

В Aliexpress ще намерите толкова много дрехи за кучета, които с часове не бихме могли да вземем решение по конкретно: от блузи до истински зимни палта от овча кожа.

.