Любомировата къща

1
121
Добави коментар
gandalfcho
gandalfcho

БАРБЕКЮ

Почивката в планината винаги води със себе си приятни разговори около барбекюто, където можете да приготвите любимите си месни специалитети.

ДЕТСКИ КЪТ

За вашите деца къща за гости „Любомировата къща“ е осигурила прекрасен детски кът, където вашите деца могат да се забавляват, докато вие си почивате сред красотата на Еленския балкан.

СПАЛНИ

Къща за гости „Любомировата къща“ разполага с 5 луксозни спални, направени специално за вашата пълноценна почивка и комфорт.

КУХНЕНСКИ ПОМЕЩЕНИЯ

Разполагаме с големи и удобни кухненски помещения, оборудвани с всички необходими електроуреди, за да приготвите вашите кулинарни специалитети.

БАСЕЙН

Басейнът на „Любомировата къща“ е на разположение на гостите ни, за да се охладят в горещите летни дни!

ПОМЕЩЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ

Помещенията за хранене са на ваше разположение, за да похапнете, когато искате да се заредите с енергия след дългите планински разходки.

ПАРКИНГ

За максимално удобство, гостите на къща за гости „Любомировата къща“ – с. Средни колиби имат на разположение безплатен паркинг.

WI-FI

На ваше разположение е безплатен Wi-fi, благодарение на който да споделяте впечатленията си от „Любомировата къща“- с. Средни колиби и красивия Еленски балкан.

ВИЖ ОЩЕ

СКРИВАНЕ