Kaufland набира служители за първия си филиал във Велико Търново

1
136
Добави коментар
NoviniteBG
NoviniteBG

Kaufland набира служители за първия си филиал във Велико Търново

29 октомври 2018 г.

Kaufland България започна процес по подбор на служители за първия си филиал във Велико Търново, който ще бъдет открит до месеци. Компанията обяви своите свободни позиции на кариерния си уебсайт kariera.kaufland.bg. Обявите за работа са за администратор на персонала; заместник-управител; ръководител на отдел филиал, отговорник за техническата поддръжка на 4-часов работен ден, служители на пълно и непълно работно време и служители за прием на стока. Кандидатите, които считат, че притежават нужните квалификация и опит, могат да изпратят своита кандидатури на kariera.kaufland.bg.

Наред с мотивиращо възнаграждение, всеки постъпил служител на новооткрития филиал на компанията във Велико Търново ще получи и атрактивен социален пакет с включени допълнително здравно осигуряване, карта за спорт и ваучери за храна. Служителите ще бъдат назначени с 3-месечен изпитателен срок и ще преминат детайлно въвеждащо обучение.

Работата в новия филиал ще даде възможност на одобрените кандидати да бъдат част от началото на дейността на Kaufland в града и да се развиват в новосформиран, позитивен и динамичен екип. Служителите ще имат шанса да ползват утвърден опит от лидера в сектора на модерната търговия в България и да получат подкрепа от голяма международна компания в лицето на Kaufland. Като част от големия екип на Kaufland всеки човек получава международен опит, шанс за допълнителна квалификация в рамките на компанията, прозрачна обратна връзка за своята работа, менторство и участие в обучителни програми, които да повишат неговите опит и познания.
С откриването на обекта си във Велико Търново, Kaufland България ще разполага с 59 хипермаркета в 34 български града. С екип от над 6000 души в страната компанията е сред петте най-големи работодателя в българската икономика.

За Kaufland

Kaufland e търговска компания, оперираща на интернационално ниво с повече от 1 270 обекта и екип от 140 000 човека в седем държави в Европа.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна и екип от над 6000 служители. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.