Тестов маркер за корона третиране – Електронен магазин на Printguide.infoЕлектронен магазин на Printguide.info

1
279
Добави коментар
maznio007
maznio007

В цената е включен един маркер.

 

Маркерът е предназначен за бърз тест на корона третирането на материали като полиетилен, полипропилен, други фолиа, метали и мн. др.

Начин на употреба: С помощта на писалката се нанася линия на материала. Ако повърхностното напрежение е 38 mN/m или повече, то линията трябва да е плътна и стабилна. Ако повърхностното напрежение е под тази стойност, то течността образува капки и линията е с неравномерна плътност. След третирането на материала изчакайте поне 30 секунди преди да отчетете действието. Вижте пример по-долу.

 

Области на приложение: Тестовият маркер обикновено се използва от компании занимаващи се с флексопечат, офсетов печат или дълбок печат за бърза оценка на корона третиране на материала върху, който се печата. 

Внимание Тестовият маркер съдържа солвент. Това може да доведе до погрешни резултати при третиране с него върху материали, които не са устойчиви на разтворители, например PS (Полистирен) или други. Тестовият маркет е със срок на годност. Преди употреба почистете от прах повърхността, която третирате. След използване, почистете върха на маркера за да удължите неговата дълготрайност.

Какво е повърхностно напрежение: Повърхностното напрежение е един решаващ критерий за адхезията на печатарско мастило, лепило, лак и др. на много пластмасови или метални повърхности. Задава се в мярна единица mN/m (милинютон на метър) или в DYN / cm (дина на сантиметър

Условия за съхранение:

Срок на годност 6 месеца
Дръжте капачката затворена след употреба
Избягвайте оставяне на маркерите на директна слънчева светлина
Да се съхранява при стайна температура 20 – 25°C
Почиствайте върха маркера след употреба на замърсени повърхности

В цената е включен един маркер.