Причини за липсата на сексуално желание у мъжа

1
147
Добави коментар

Много жени, още откогато са били малки момиченца, вярват, че има едно нещо, което мъжете винаги искат – секс. Те са убедени, че представителите на силния пол биха направили всичко, за да получат това удоволствие, че ще се втурнат след всяка, само защото носи пола. 
1. Остарялото момче
Въпреки че това е нормална част от остаряването, за 40-50 годишните мъже ерекциите не са (вече) автоматични реакции. На тях им трябва специална, еротична настройка. Ако в момента един мъж не си мисли за секс и вие изведнъж му кажете: „Хайде да отидем в спалнята сега“, би трябвало реакцията му да бъде: „О, това звучи супер“. На тази възраст обаче той всъщност си мисли: „Дали ще се получи?“.
2. Твърде големите очаквания
Обвинявайте виаграта и братовчедите й. Броят на мъжете с проблеми в секса, които инстинктивно се насочват към медикаменти с очакването, че те ще решат проблемите им, е вече огромен. Но нещата всъщност не стават така. Парадоксът според специалисти е че тези продукти са причинили повече асексуални отношения, отколкото каквото и да било друго нещо в историята.
хапчета за ерекция
И не защото не са добри медикаменти. При 65% до 85% от случаите те помагат за осъществяването на сексуален акт. Но когато един мъж няма 100% КПД, той се отчайва, смятайки, че е единственият, провалил се и то – след виагра! Пълно фиаско, което често напълно го отказва от сексуални опити. 

3. Цигарите
Тютюнопушенето стеснява съдовете и намалява кръвопотока – не само в кръвоносните клетки, които водят към сърцето. Клетките на пениса са всъщност по-уязвими, защото са по-малки. А по-малко приток на кръв е равно на нефункциониращ полов орган.
афродизиак
4. Шкембето
Закръгленият корем може и да придава благ вид на любимия, но със сигурност не му помага в секса. Така, защото мазнините на корема са различни от тези в останалата част на тялото. Коремната мазнина съдържа ензима ароматаза, който превръща тестостерона – хормонът, отговорен за либидото, в женския хормон естроген. 
5. Емоционален багаж
Някои мъже не просто носят „емоционален товар“ в себе си, а направо са смазани от психологичните травми на минали връзки. Ако един мъж е минал през сложна раздяла, а партньорката му е била много критична към него като към любовник, той най-вероятно иска връзка, но не е уверен, че ще бъде способен да се справи като мъж.
6. Съзнанието му е прекалено затормозено
В повечето случаи мъжът търси секс като отдушник от напрежението, но някои ситуации могат да накарат либидото му да „заспи зимен сън“. Понякога човек може да е толкова затормозен с решаването на даден проблем, че сексуалността му остава последното нещо, за което се сеща.
Стресът може да е причина за силна умора, която в края на деня напълно смазва. В допълнение, определен тип поведение, свързано със стреса – пушене, пиене, преяждане, употреба на лекарства, също влияят негативно върху либидото. 

За имате по-силна възбуда може да се доверите на хапчетата за ерекция ErectOn . Те са страхотен секс стимулант за мъже с доказано действие.