Операция „Плюшено мече“ ни превръща в помощници на Дядо Коледа

1
176
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

За десета поредна година стартира инициативата Операция “Плюшено мече”. Неправителствената организация отново сбъдва желанията на деца в неравностойно положение, превръщайки всеки желаещ в “помощник на Дядо Коледа”.

От 1-ви ноември на страницата на кампанията в интернет можете да откриете списъци с мечтаните подаръци на децата, институционализирани в региона. Можете да заявите готовността си да изпълните желанието на някое от тях до 9-и декември. Целта е малчуганите да открият под елхата нови, необходими и мечтани предмети.

Ето как можете да се включите в кампанията:

1. Изберете регион; 2. Изберете институция; 3. Изберете дете; 4. Натиснете бутон дари срещу избраното дете и подарък; 5. Регистрирайте се с email или Facebook; 6. Прочетете информацията внимателно и натиснете бутона Дари; 7. Проверете email-а с пълната информация за вашето дарение + адрес и краен срок за доставка лично или чрез куриер (не поща); 8. Купете НОВ подарък; 9. Опаковайте го прилежно като Коледен подарък; 10. Надпишете го с регион, град, институция, номер, име и възраст на дете; 11. Пратете го куриер за ваша сметка или го занесете лично само и единствено на посочения в email-a адрес; 12. Следете за датите за посещение, които ще бъдат публикувани в края на месеца; 13. Пишете ни ако искате да присъствате на посещение на [email protected].