Гала уреди щерка си в сериал

1
174
Добави коментар
slavchev
slavchev

Наследницата на Гала – Мари Будева, ще става актриса

Щерката на водещата Гала – Мари Будева, все по-често се изявява под светлините на прожекторите – пише в. „Уикенд“. 20-годишната хубавица работи като модел, главен редактор на онлайн издание, блогър, а сега предстои да я видим и като актриса – отбелязва изданието.

Амбициозната студентка ще участва в младежки уебсериал, но вече се е размечтала за по-сериозни роли и кинопроекти. Покрай известната си майка Мари Будева успя да пробие и да се сдобие с популярност. Зложелатели коментират, че едва ли някой щеше да чуе за девойката, ако родителката й не беше дългогодишна водеща на предаването „На Кафе“ по Нова тв. Будева умело се възползва от връзките си и веднага след завършването на гимназия зае шефска позиция в онлайн медия. Междувременно я приеха в Софийския университет и сега усилено изучава тънкостите на професията пиар, която възнамерява да практикува в бъдеще.

Отскоро обаче Мари Будева има и други амбиции – да се занимава с актьорско майсторство. Майка й веднага угодила на прищевките й и се постарала да уреди наследницата си с главна роля в новия сериал „Унилайф“ на Vbox7.

„Нима е лошо, че майка ми ме подкрепя? Всеки родител би го направил за детето си“ – подхвърляла амбициозната девойка в своя защита.

Източник: kliuki.ws

loading…