Kaufland осигури безплатен превоз с електромобил на клиентите си

3
232
Добави коментар
NoviniteBG
NoviniteBG

Kaufland България разшири мрежата си от безплатни електрозарядни станции, като откри първата за компанията зарядна станция в гр. Пловдив във филиала в жк. „Тракия“.

Компанията отпразнува повода със специален жест към своите клиенти, осигурявайки на някои от тях безплатен превоз с електромобил до дома им. 

Водещият Александър Кадиев, който се включи като посланик на инициативата, бе шофьор на електромобила и лично той закара клиентите и покупките им до домовете им.

Освен зарядни станции за електрически автомобили, Kaufland инсталира първата в България специализирана зарядна станция за велосипеди, мотопеди и тротинетки. Собствениците им могат да зареждат своите превозни средства напълно безплатно.  

С тази зарядна станция общият брой електрически зарядни станции на Kaufland България е седем – шест за електромобили и една за велосипеди. 

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.

Етикети: електромобил | Пловдив | зарядни станции | Kaufland | безплатен превоз