Как да изберем най-добрата прахосмукачка-робот

10
287
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Как да изберете най-добрата прахосмукачка робот? Какви функции и характеристики трябва да има най-добрата прахосмукачка-робот? Прочетете по-нататък, за да разберете.За тези, които имат много натоварен график и нямат време за домакинска работа, бъдещият робот е тук. Прахосмукачките-роботи мога да направят живота ви автоматично по-лесен с домакинската работа.Прахосмукачките-роботи днес предлагат множество функции, като например автоматично зареждане и сензори за стени, които ги препоръчва като идеален хомощник при почистване на подовете.Въпреки, че няма да почистят толкова дълбоко, колкото ръчната прахосмукачка, роботите-прахосмукачки ще ви помогнат да поддържате основна чистота по всички подове в дома. Това означава, че можете да използвате по-рядко конвенционалната прахосмукачка.

Освен това, най-добрата прахосмукачка-робот предлага и предимствата на мобилността: благодарение на компактния дизайн може да достигне до местата, където конвенционалната прахосмукачка стига по-трудно. Автоматичните прахосмукачки-роботи могат да чистят и във ваше отсъствие, като те могат да бъдат програмирани да започват в определено време.

Какво да търсите Когато избирате робот прахосмукачка имайте предвид видовете настилка, която искате да чистите. Повечето прахосмокачки-роботи не работят добре по килими с дълъг косъм, а някои модели имат ограничения по отношение на дължината на нишките на килима. Трябва да знаете, че някои модели имат сензори, които им пречат да работят по тъмни на цвят килими или мокети. За да изберете най-добрата прахосмукачка-робот трябва да имате предвид производителността й, характеристиките, дизайна и гаранцията на производителя. По-нататък ще разгледаме тези критерии. Производителност

Няколко ключови фактора ще определят производителността при почистване на най-добрата прахосмукачка-робот. Имайте предвид обаче, че въпреки че тези електроуреди автоматично ще премахнат праха от повърхността и космите, няма да осигурят цялостно почистване, както класическата прахосмукачка или вертикалната прахосмукачка. Най-добрите прахосмукачки-роботи ще имат дълъг експлоатационен живот, до два или повече часа. Някои модели с по-малко време за работа могат да имат и по-дълго време за зареждане, като по този начин са доста неудобни за използване.Повечето прахосмукачки-робот предлагат различни видове на почистване. Търсете прахосмукачка-робот с разнообразни начини на почистване и която минава по няколко пъти на едно и също място. Като правило, ако прахосмукачката минава няколко пъти през едно и също място, е по-вероятно тази зона да бъде по-добре почистена.Най-добрите прахосмукачки-роботи имат до пет начина на почистване, например: случайно, в спирала, напред-назад. Най-добрите прахосмукачки-роботи ще създадат „карта“ на стаята и ще помнят къде са минавали, като се гарантира, че няма непочистени зони.Най-добрите прахосмукачки-роботи също са оборудвани със странични четки, които помагат за всмукването на праха от трудно достъпни места, покрай стени и ъгли.

разполага с Някои допълнителни функции могат да направят идеалната прахосмукачка-робот, незаменим помощник, когато става въпрос за чистене. Някои модели предлагат програмиране на почистването, като по този начин можете да изберете когато искате те да си свършат работата и без надзор. Всичко, което трябва да направите, е да планирате предварително дните и часовете, в които искате тя да почисти и тя ще започне със сигурност, независимо дали сте или не сте вкъщи Функциите авто-докинг и автоматично презареждане са идеално допълнение към функцията планирано почистване. Тези функции автоматизират процеса на зареждане на батерията на прахосмукачката-робот. Когато батерията доближи до потребление, роботът се връща към зарядното устройство и чака да се презареди батерията, преди да продължи чистенето.Най-добрите прахосмукачки-роботи са оборудвани с функции, които ти гарантират, че те няма да стигнат където не трябва. Можете да задавате виртуални граници, над която прахосмукачката да не преминава, като в района на входните врати и всяка друга зона, в която не искате да влиза.Можете също така да маркирате периметъра, като използвате на пластмасови или гумени ленти, през които прахосмукачката-робот не може да премине. След като сензорите на робота открият тези ограничения на периметъра, той променя посоката си, така че да не ги сгази. Други характеристики включват сензор за височина, които предотвратяват падането на робота от височина, например по стъпалата на стълбите.За да контролирате своята прахосмукачка-робот по-ефективно, търсите модел, който предлага дистанционно управление. Добре дошла функция за всеки, дистанционното управление е особено полезно за тези, които имат проблеми с навеждането или вдигането на предмети.Други характеристики на прахосмукачките-роботи са предназначени за хора с алергии или тези, които имат домашни любимци. Ако имате домашни любимци, изберете прахосмукачка-роботсъс сензори против заплитане и специални четки за премахване на косми от домашни любимци. Ако страдате от алергии, уверете се, че избраният модел прахосмукачка-робот е оборудвана с HEPA филтри. Дизайн

Прахосмукачките-роботи предлагат предимството на мобилността. Проектирани да бъдат малки и компактни, те могат да проникнат лесно в области, до които традиционните прахосмукачки достигат трудно или изобщо.Повечето прахосмукачки-роботи са с височина от само няколко сантиметра и могат лесно да влязат под легла, дивани и шкафове за да почистят дори най-недостъпните места в къщата.За да се избегнат неприятни ситуации, в които вашата прахосмукачка-робот ще остави следи по пода, изберете модел с меки гумени брони. Те ще попречат на робота да повреди мебелите или цокъла.

Сервиз и гаранция

Най-добрите прахосмукачки-роботи са придружени от гаранция най-малко 24 месеца. Имайте предвид, че поради тяхната сложност, прахосмукачките-роботи не са толкова издръжливи като традиционните прахосмукачки. За предпочитане е да си купите удължена гаранция за предотвратяване на главоболието.Производителите на най-добрите прахосмукачки-роботи предлагат на сайта си ръководства за използване и видео клипове, както и помощ по имейл или телефон.Изберете добре документиран модел и с професионална помощ от страна на производителя.Въпреки, че най-добрите прахосмукачки-роботи не предлагат същото ниво на почистване като класическите прахосмукачки, те са идеални за поддържащо почистване, най-вече защото вършат цялата работа сами. Благодарение на вашата прахосмукачка-робот, ще трябва да чистите по-рядко. Тези малки роботи имат път за изминаване до смяната на традиционните уреди за почистване, но един ден ще стигнем и там.

Най-добрата прахосмукачка-робот: препоръки

Въз основа на критериите, описани по-горе и мненията на клиентите, можем да ви предложим по-долните модели на прахосмукачка-робот, които предлагат отлично съотношение качество/цена .

Най-добрата роботизирана прахосмукачка, създавана досега. iRobot Roomba серия 800 поставя нови стандарти в почистването. С революционната AeroForce™ почистваща система, Roomba 866 е с 50 % по-ефективна. Пет пъти по-мощната всмукателна сила е допълнена с гумени четки-екстрактори, които събират повече прах, отпадъци и фини частици от всички видове подови настилки.

Със силна всмукателна мощност подходяща за гладки повърхности, мокети, късокосмести килими и др. Посредством контейнера за вода (0,15 L) и мопа, роботът може да се използва и за влажно почистване на Вашия под Преодолява лек наклон и лайстни. Събира идеално отпадъци, парченца хартия, прах, пясък, малки зърна, коса. Подходяща при събиране на косми от ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ.

Система против падане – вградени сензори, които предпазват от падане по стълби и други вертикални скосявания. Време за работа: 60-120 мин Време за зареждане: 4-6 часа Батерия: 3000mah Ниво на шума: 55-70 db Капацитет на контейнер за боклук: 0.5 L Капацитет на контейнер за вода: 0.2 Разгледай и още Прахосмукачки-Промоции,‎ Прахосмукачки Electrolux‎, Прахосмукачки Samsung‎, Прахосмукачки Philips,‎ Прахосмукачки Bosch‎, Прахосмукачки Singer‎, Прахосмукачка Без Торба Samsung, Най Добрата Прахосмукачка Без Торба, Прахосмукачки Без Торба, Торба За Прахосмукачка, Прахосмукачка Без Торба Цена, Прахосмукачка С Постоянна Торба, Постоянна Торба За Прахосмукачка, Прахосмукачка Без Кабел