Д-р Нона и Мисията „Антирак“

1
127
Добави коментар
nikya
nikya

NONIX – МИСИЯ „АНТИРАК“

Според статистическите данни до 2020 г. очакваното увеличение на раковите заболявания при раково болните пациенти е 2 пъти: от 10 милиона до 20 милиона.

„За Русия тази болест е като Втората световна война: тя засяга всяко семейство, без изключение. Но нашето общество все още не знае много за болестта, страхува се от това, идва с всякакви глупости и предразсъдъци около него, живее на принципа „знаете по-малко, спя по-добре“. Докато международните медицински организации крещят с цялата си сила: на нашата планета, ракът скоро чака всеки трети жител. Novel Super, журналист от „Една кръв“. Победител в наградата TEFI.

Знам тази болест не от думите, а от учебниците в медицинския институт. На 17-годишна възраст имах лимфосарком. След като претърпях операция, радиация и химиотерапия, оцелях. Затова активно участвах в мисията на АНТИРАК!  Днес има два патента: „Synergy екстракти halobacteria и Dunaliella за намаляване на тумор“ и „Synergy halobacteria и Dunaliella за локално лечение на кожни увреждания“.

Необходими са повече от двадесет години за разработването на тези патенти и днес, използвайки тези патенти, започнахме да разработваме лекарство за рак на кожата. Този тип онкология е на трето място по честотата на откриване при руски мъже (след рак на белите дробове и рак на простатата), а при втория (след рак на гърдата) при жените.

Не се уморявам да повтарям: „Ракът може да бъде победен!“ С ранна диагностика. С подходящо лечение.

Видове рак на кожата:

Скум-клетъчният карцином (Скум-клетъчен карцином (SCC)  се характеризира с бърз растеж и се разпространява както на повърхността, така и на дълбочина. Тя може да се превърне в мускулна, костна, хрущялна тъкан. След това (!) се появява синдром на болката. Външно изглежда като плака, язва или възел и прилича на карфиол.

Базално-клетъчен карцином (BCC). По-доброкачествено и по-бавно заболяване. Метастазата е рядка. Тя може да бъде: нодуларно-язвена, брадавична, перфорирана, цикатриално-атрофична, пигментирана, модулна и т.н.

Аденокарцином (аденокарцином) Аксиларна и слабост. Тя се характеризира с бавен растеж.

Меланом (меланома)Тойзаемавторо място в „смъртта“ на рака. Пигментиран тумор с черна, кафява или сива обиколка. Метастази на рак на кожата- в лимфните съдове, с развитието на рак на белите дробове, стомаха, костите, черния дроб, мозъка, гърдата, бъбреците, надбъбречните

Всички, които желаят могат да се включат в този УНИКАЛЕН БИЗНЕС ПРОЕКТ – NONIX

Проекта Nonix е създаден с цел да се подпомогне клиника Lenom в Израел, която направи големи открития в борбата срещу Меланома и се нуждае от средства за закупуване на нови технологии за производството на лекарства срещу рак. 

В проекта има 3 самостоятелни матрици и вие избирате в коя да участвате!

1 матрица –  само с $35 платено членството може да заработите $9000 долара минимална печалба!
2 матрица –  на акционерите (закупувате пакети с акции) печалба до 17% бонус в дълбочина + дивиденти от следващата година върху световният оборот от продажбата на лекарства срещу рак!
3 матрица на депозитите (в която може да депозирате етериум в различни пакети с различен процент на доходност)

През декември се очакваше да излязат първите препарати, но нещата се развиват по-бързо от очакваното и производството вече е факт. След една година акциите излизат на IPO с цена 1 долар, а сега те струват по 10 цента. 

Минималният пакет с акции струва 180 долара (не сте длъжни да купувате) Минимална сума за депозит 0.2 етериума (не сте длъжни да депозирате) 

Но без платено членство никой не може да купува акции във втората матрица както и да депозира във трета матрица.

Акции се купуват, когато не са популярни и малко хора се интересуват от тях. Който реши да си закупи сега акции от следващата година ще получава дивиденти върху продажбата на препарати и лекарства срещу рак в цял свят. Проектът дава възможност за хубави доходи дори без да си акционер на компанията, но с платено членство от 35 долара.

Ако някой от вас е заинтересован да се свърже с мен чрез формата за контакт или чрез фейсбук страницата.