Уникално ВИДЕО от линейките, изпратени да спасяват убиеца Викторио и бебето! Лекарите направиха покъртителни разкрития

2
206
Добави коментар
slavchev
slavchev

Нови разкрития по двойното убийство на едногодишното бебе и майка му Дарина. Имало ли е шанс за малкото момиче и какви са били първите думи на бащата, след като е натиснал спусъка? Ето разказ, излъчен от Нова телевизия и кадри от видеорегистраторите на линейките, изпратени да помагат.

Д-р Марчел Стефанов и д-р Емил Тарашоев са на чело на медицинските екипи, които се отзовават на сигнала за простреляните едногодишно бебе и Викторио Александров. Първо линейка викат за момиченцето.

По думите на лекарите състоянието на бебето е било изключително тежко.

 

„От време на време проплакваше и имаше някакво спонтанно дишане. Каквото зависеше от нас, го направихме, но има състояние, в което каквото и да направиш, това е медицината”, казва д-р Тарашоев.

 

Когато тръгват към адреса, всички от медицинския екип знаели за убийството в столичния квартал „Надежда”, но не предполагали, че именно детето на тази жена се нуждае от помощ.

Вторият екип, изпратен за бащата, пристига две минути след първия.

„Полицаите ни обясниха, че това е човекът, прострелял жена си по-рано и избягал с детето. Когато го качихме, той промърмори: „Прострелях детето, прострелях детето два пъти”. След това започна да прави гърчове”, разказва д-р Стефанов.

 

Викторио оцелява, но бебето не. Дни след убийствата мъжът твърди, че не помни да е стрелял. Нито по 23-годишната Дарина, нито по едногодишното им дете. Днес Дарина и едногодишната й дъщеря бяха изпратени от стотици хора в последния им път.

Източник: www.blitz.bg

loading…