Street style: Джаред Лето

1
244
Добави коментар
svetla58
svetla58

Уличният стил на новия Жокер може да бъде обобщен с една дума – максималистичен.

 Това не е нова тенденция, но много често тя е неглижирана като такава и модните последователи не й обръщат внимание. Обаче един от най-ексцентричните артисти в Холивуд й придава такова очарование, че фешънистите и от двата пола си позволяват да надянат номер или два по-голям блузон, тренч или анцуг.

Доста често актьорът и фронтмен на „30 Seconds to Mars” представлява една своеобразна експлозия от цветове, текстури и модели. Често изглежда така, сякаш носи три облекла наведнъж и го е направил минута преди да излезе. Но той го прави така, че изглежда като ТОП аутфит.

Може би това е така, защото Jared е филмова и рок звезда и може да си позволи малко по-голяма свобода. Все пак нека не забравяме, че един от най-близките му приятели е Alessandro Michele, който със сигурност има огромно влияние върху визиите на Leto. Новият Gucci boss успя да превърне единствения, според GQ, „най-лошо облечен мъж в света” в модна икона.

Малко са мъжете, които поемат такива стилови рискове с външния си вид. Имайки предвид откачените роли, които е изигравал и начинът му на пеене, автоматично можем да заключим, че човекът се отегчава лесно, което обяснява шизофреничния му гардероб.

Питате ли се как да постигнете неговия стил? Сега ще ви обрисуваме една картина:
„Седите си вкъщи, удобно разположени на дивана и гледате мач или любимото предаване и изведнъж ви звъни вашият мениджър (представете си, че имате такъв) и ви каза, че след 5 минути ви е уредил среща с Quentin Tarantino. Ето това е моментът да хвърлите един бърз поглед из целия апартамент и каквото ви се изправи пред очите, него обличате.” И voilà! Вече сте с Jared Leto визия.

Разтърсващите ярки цветове, които са доста смели за повечето мъже, пасват идеално на същността на певеца. Той прави феноменалното сдвояване на покривката за маса на баба си с яркочервени чорапи и чифт Vans, като всеки уважаващ себе си тинейджър ще се гордее да се появи така на местния скейт парк.

Разгледайте едни от най-еклектичните визии на Jared Leto, които объркаха обществото.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
30 Seconds to Mars, Jared Leto, street style, Vans, уличен стил