Модата на цветните лещи

1
187
Добави коментар
svetla58
svetla58

Има хора, които обичат себе си и се чувстват прекрасно в кожата си, но ”цветът” на света около тях е избледнял и те искат да го подсилят и да добавят различни краски в него.

Най-безопасният начин да си докараме емоция в живота е като променим цвета на нещо – стаята, дрехите, обувките, косата или очите. Все повече трендът на цветните лещи се настанява на frontrow-а в живота на смелчаците експериментатори, както и на истинските дефилета по време на Седмиците на модата.
Лещите стават все по-желани като окончателен моден аксесоар, превземайки модния свят и карат все повече хора да излязат от зоната си на комфорт, за да изпробват нови нюанси всеки ден.

КУПИ сиви лещи като на Kanye ТУК!

Чудесен е фактът, че от цветните лещи може да се възползват не само хора, които няма офталмологични проблеми. Хората, страдащи от астигматизъм, далекогледство или друг очен проблем, също могат да се насладят на чифт зелени, сини, виолетови, кафяви или сиви очи. А що се отнася до чувствителността – можем само да се радваме, че живеем във време, в което медицината се развива стремглаво и цветните бижута за очи всъщност се правят от толкова чисти, физиологични и безопасни материали и полимери, че този който ги постави, дори може да забрави, че ги носи, тъй като самото око много бързо се адаптира към тях.

Не само за нас новият моден аксесоар не е trendy нова чанта или чифт обувки. Той отново е чифт, но такъв, който се носи значително по-нависоко. Към него се обръща и цяла глутница звезди. За никого не е тайна, че за не един и два проекта сладката Jennifer Aniston променя шоколадовия цвят на очите си в кристално син, за да подчертае ефекта на образа, който играе.

КУПИ сини лещи като нейните ТУК!

Незнайно защо известната Paris Hilton също се обръща към светло синьо, за да подсили емблематичния си имидж на русо изкушение с ангелски очи.

КУПИ лещи като на Paris ТУК!

А усмихващите се очи на Tyra Banks, които тя промотира с такава лекота, всъщност са плод на сериозен макиаж и почти ежедневна смяна на цвета.

КУПИ зелени лещи като на Tyra ТУК!

Сексапилното изкушение на Холивуд, Megan Fox, също се нарежда до „синеоките” красавици в гилдията.

КУПИ кристално сини лещи като на Megan ТУК!

Не можем да пропуснем и някой мъж – безумно талантливият Orlando Bloom действително разцъфна в ролята си на Legolas от филмовата адаптация „Властелинът на пръстените” с божествено сини очи.

КУПИ светло сини лещи като на Orlando ТУК!

Накъде, обаче, без сестрите Jenner?

КУПИ сиво-синия цвят на Kendall Jenner ТУК!

КУПИ тюркоазения цвят на Kylie Jenner

В случая с цветните лещи максимата : „Очите са огледало на душата”, трябва да бъде забравена, защото никой не иска да общува с човек с ‘фалшива’ душа, нали? Но пък тази промяна може да накара вашата собствена душа да се почувства по-добре, като повдигне самочувствието ви, чрез подчертаване на собствения ви цвят или чрез уголемяване на окото, чрез промяна на цвета, така че да подчертаете цвета на косата или да ги съчетаете с новата рокля. За наша голяма радост съществува богат избор и разнообразие в оттенъците на цвета и наситеността му.

КУПИ сини лещи ТУК!

Цветните контактни лещи са медицински продукт, който се наложи като моден аксесоар и съответно има няколко медицински характеристики, които е добре да се знаят от всеки който реши да приложи тази промяна живота си.

Цветните лещи се делят на 4 основни вида – цветни лещи за забележим цвят; за увеличаване на цвета; за цялостна промяна на цвета и светло филтърни лещи.
Нещото, с което трябва да се съобразите, при поръчка на лещите е цветът, който ще пасне на вашия и ще го покрие добре.

Избери своя цвят ТУК!

Ако вашите очи са кафяви, трябва да се доверите на сините, зелените или виолетовите нюанси. Ако синьото е вашият цвят, трябва да го замените със сиво или зелено. За така рядко срещаните (само 2%!) зелени очи, трябва да се избере син или виолетов цвят. Разбира се, ако сте с тъмна кожа, единственият вариант е лещи в ярък цвят. Ефектът е феноменален.
А за да надскочите и него, можете да се възползвате от безкрайните предложения за фрапиращи очи, покрай Halloween.

Избери различни лещи за най-впечатляващата визия на празника ТУК!

Редактор: Марина Делева

 

Етикети:
Jenner, Jennifer Aniston, Megan Fox, Orlando Bloom, Paris Hilton, Tyra Banks, астигматизъм, далекогледство, късогледство, моден аксесоар, модерен, модерно, офталмологични проблеми, промяна, тенденции, цветни лещи