Кои са най-популярните услуги за красота сред звездите

1
178
Добави коментар
clashbade
clashbade

Кои са най-популярните услуги за красота сред звездите

Гласувайте за статията

Звездите са склонни да прекаляват и да изпадат в крайности, когато говорим за поддържането на красотата…

Днес услугите за красота процъфтяват, а звездите са техни верни поддръжници. Кой друг, ако не те могат да си позволят редовни посещения при козметик или който да е специалист за разхубавяване? Точно те са склонни да прекаляват и да изпадат в крайности, когато говорим за инвестиране в бляскавата визия. Разходите при тях са напълно оправдани, все пак са на сцена и погледите са насочени право към тях.

Звездите отдавна са надскочили стандартните варианти за поддържане на хубостта си, но и те си остават сред най-популярните за тях.

Ето от кои услуги се възползват често известните:

Гривата – изкуствена или естествена

Всяка втора дама, покосена от славата, е инвестирала в екстеншъни, ако не е била доволна от косата си. Някои го правят в името на непрекъснатата трансформация, защото боите и драстичните преобразявания се отразяват пагубно на косата.

Традиционните срещите с фризьора, типични за повечето представителки на нежния пол, са повече от задължителни и при знаменитостите те са минимум веднъж в седмицата.

Гримът

Подобряването на състоянието на лицето чрез мазила и специални техники е неделим елемент от ежедневието на всяка звезда. Като много популярни са също микроблейдингът и попълването на миглите косъм по косъм.

Ноктите на ръцете и краката

Те трябва да се безупречни и ако природата не ги е надарила с плочки на ноктите за пример, значи съвременната козметична индустрия веднага влиза в действие. Маникюрът и педикюрът е нещо като кафето за звездните дами, не могат да го пропуснат за нищо на света.

Народни методи

Вероятно не сте допускали, но много от звездите си имат своите тайни, които знаят от бабите си. Е, някои от тях са по-съвременни и са по-скоро прищевки, отколкото останали в наследство като много полезни методи. И все пак има какво да научим от тях. Актрисата Гуинет Полтроу си забърква смес от кафе, зехтин и захар, за да го превърне в ефективен пилинг за тялото си, а колежката й Анджелина Джоли не си мие през ден косата, а я наръсва с бебешка пудра, след което я изчетква добре.

Някои от звездите са луди по рецептите, които им гарантират вечна младост, доколкото тя изобщо е постижима. Кремове със змийска отрова, мазане с чист зехтин и ухапване от пиявици са сред терапиите, на които се доверяват известните дами.

Пластични операции и ботокс

Няма как да не бъдат споменати, защото за доста от звездите те са се превърнали в дежурна практика. Вместо да отидат да обядват, някои отскачат до пластичния си хирург и след минути получават нужната си доза ботокс. Корекциите по телата им трудно биха могли да бъдат изброени, но след като на тях залагат, за да продават уменията си, значи подходът им е напълно разбираем.

За вас информацията подготви Деница Казакова от Prettyzone.net – магазин за красиви жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…