Не е за вярване! Ето защо Албена Вулева е приела исляма (може да прави и магии)

1
210
Добави коментар
slavchev
slavchev

Фитнес инструкторът Недик Недев, с когото бе обвързана Албена Вулева, твърди, че повече от две години няма контакт с нея.

Той бе дългогодишен приятел на водещата, но двамата се разделят по негово желание, пише България днес.

Според близки на журналистката именно след края на връзката им участничката в новия сезон на „Биг брадър“ изпада в депресия и се променя. Увлича се в правенето за магии. Затова намекна и самата тя при влизането си в къщата на Биг брадър.

„Ще урочасам конкуренцията и с магии ще ги преборя“, каза Вулева. Според зрители на шоуто тя изобщо не се шегува.

„Ходеше при една врачка в „Надежда“. Май на бившия си правеше магии, защото той я смени с друга“, е само един от коментарите на зрители за влизането на Вулева в играта.

Недик наистина има нова приятелка и разкрива, че дори не иска да чува за Албена.

За изненада на близките си още преди година журналистката променя и вярата си. Тя се отказва от християнството заради ново гадже. Макар и усилено да крие кой е новият и как се казва, скандалната бивша водеща на „Сигнално жълто“ е обвързана с мюсюлманин, който живее у нас, твърдят нейни близки. Именно заради него тя напълно е скъсала с вярата си и е приела исляма.

Със синьо червило и арабска роба прекрачи прага на къщата в Нови хан Вулева. За съквартирантите веднага стана ясно, че тя ще сътвори повечето скандали в предаването, а най-вероятно основен неин враг ще е Жени Калкандиева. Те имат вражда от стар сезон на шоуто.

Албена дълго въртяла продуцентите дали ще влиза в предаването, но накрая приела солидното финансово предложение. Вулева от години няма сериозна работа, а преди време сама разкри, че банка й е отказала кредит от 5000 лева.

Източник: Марица

loading…