Разказ от минал живот от дете на 3 години порази с точност!

1
98
Добави коментар
slavchev
slavchev

Малко дете от Голанските възвишения, местност близо до границата на Сирия и Израел, разказа за потресаващото си убито с брадва в минал живот.

Детето е на три години и успява да покаже на другите жители къде убиецът е скрил тялото му. Впоследствие на мястото властите намират човешки скелет. На друг обект, който детето посочва, е открита дори брадвата, с която е извършено убийството.

В книгата си „Деца, които са живели преди. Прераждане днес“, немският терапевт Трудз Хардо разказва историята на това дете заедно с други подобни разкази на деца, които помнят миналите си животи с потвърдена точност.

Доктор Ели Лаш, който разработва здравната система в Газа като част от операция на израелското правителство през 60-те, е свидетел на историята на детето.

Той е един от членовете на групата, която 3-годишното момче води до мястото и оръжието на убийството.
Мистериозен факт е, че фрактурата върху скелета наподобява белег, който момчето има по рождение на главата си.

Момчето дава още факти за миналия си живот и разкрива дори какво име носи тогава.

При разпит на жителите на областта, в която живее момчето в миналия си живот, се потвърждава съществуването на човек със същото име, за когото се знае, че изчезва безследно и никога не се завръща.

Най-странното е, че момчето си спомня убиеца, и когато се приближава към него, пребледнява и започва да се държи неадекватно.

Самият престъпник си признава престъплението и е обвинен. Дали това момче е продукт на прераждането?

loading…